Husker du at forkæle dine fødder?

Husker du at forkæle og belønne dig selv med lidt luksus? Vi skal huske at passe godt på os selv. Det kunne være med en god middag, hvor du tager dig tid til at kredse for detaljerne. Det lille ’ekstra’ behøver hverken være tidskrævende eller nødvendigvis besværligt. Skab små lommer af velvære, afslapning og ro i din travle hverdag. Stress af, og husk dig selv. Her er en lille guide til dig, som har lyst til at kreere en lille hjemmespa hjemme i din sofa. Du kan gøre det alene, sammen med en veninde eller kæreste.

 

Tips til god fodpleje

 

Fødderne bærer os alle steder. Efter lange tunge dage, en aften i nattelivet eller den store vandretur, kan fødderne have brug for lidt omsorg. Efter sådan en omgang kan det være skønt og konstruktivt at sænke fødderne langsomt ned i det varme fodbad.

  • Klargøring. Sæt balje, håndklæde og læsestof frem.
  • Find dine foretrukne æteriske olier eller fodbadesalt frem. Der findes mange forskellige slags.
  • Klargør baljen med vand.
  • Tilsæt de plejende produkter, du ønsker.
  • Hent fornødenheder.

Måske skal du have lidt lækkert til ganen eller lidt te sat frem. Du kan, hvis du har lyst, tilsætte æteriske olier eller særligt fodbadesalt, så dine små fødder kommer bløde og duftende op af vandet. Hvis du ikke allerede har en favorit, så undersøg om du evt. kan finde noget – der hvor du shopper dine plejeprodukter.

  • God fornøjelse
  • Husk at skylle fødderne efterfølgende. Sæbe kan virke udtørrende.

Du kan investere i en lækker plejende creme til dine fødder. Det er desværre for sjældent, at de får ordentlig opmærksomhed, så du har sikkert brug for en god creme til at blødgøre dem.

  • Ejer du en golfbold eller en massagebold, kan du ligeledes massere din fod ved at rulle den rundt under din fod. Vægten fra dine ben giver det helt perfekte tryk og en dejlig fodmassage.

Vi glemmer fødderne, lige indtil de begynder at værke. Det var være helt invaliderende, når man efter en lang festival næsten ikke kan gå. Fødderne tripper afsted som en anden Chaplin, og det er tydeligt at spore ubehaget i vores ansigter, når fødderne endelig beklager sig noget så voldsomt.

  • Hvis du har en god creme, så smør dine fødder godt ind, når du er færdig med din afslapning.
  • Afslut evt. med en flot neglelak.

Prioriter god fodpleje, husk at forkæle dig selv og husk de rolige øjeblikke, så du kan nå at afstresse på en god og rar måde. Søg evt. mere information eller inspiration. God fornøjelse i din hjemmespa.