Lider du af gangbesvær?

Hvis du lider af gangbesvær, kan det være frustrerende, fordi du hurtigt kan stå tilbage med en følelse af, at du ikke kan klare alting selv. Der kan være flere grunde til, at du lider af gangbesvær, men den ene grund er ikke mindre frustrerende end den anden. Dog er der flere ting, du kan gøre, for at gøre din hverdag lettere. Hvis du får lettere ved at bevæge dig rundt, vil du også opleve, at din livskvalitet bliver forøget. Det vil give dig en helt ny glæde i hverdagen.

Gør livet lettere med en rollator

 

Der findes flere løsninger til dig med gangbesvær. En rollator er en god løsning til dig, der nemt vil kunne bevæge dig rundt omkring. Grundet rollatorens hjul vil din bevægelsesfrihed blive langt højere. Der findes mange forskellige rollatorer, som matcher ethvert form for behov. Desuden findes de til både indendørs og udendørs brug, så der er ikke mange begrænsninger for dig. En rollator er god, hvis du vil ud på en gåtur eller ned og handle ind, da der også er plads til dine varer. Find rollator til inde og udendørs brug her.

Støt dig til et gangstativ

 

Et gangstativ minder om en rollator, men har ikke hjul, som en rollator har. Det gør, at du ikke lige så hurtigt kan bevæge dig rundt omkring, men det vil alligevel være en god løsning, hvis du mangler noget at støtte dig til, så du kan bevæge dig nemmere rundt. Et gangstativ er også godt, hvis du skal genoptræne efter en skade el.lign.

Stok – Den enkle løsning

 

Hvis ikke du føler, at det er nødvendigt med en rollator eller gangstativ, kan du nøjes med en stok. En stok er både en bekvem og enkel løsning, der alligevel vil gøre din hverdag lettere. Du kan nemt bevæge dig rundt omkring med en stok, da den nærmest intet fylder. Der findes forskellige stokke, som hver dækker forskellige behov.

Ingen begrænsninger

 

Fælles for alle tre løsninger er, at er nemme at transportere rundt. Både en rollator og gangstativ kan foldes sammen, så du kan tage det med på rejser f.eks. Du kan købe tilhørende tasker til, så det bliver endnu lettere. Så hvis du før har set dit gangbesvær som en begrænsning for at kunne rejse eller bevæge dig langt væk, har du nu en løsning.