Living Proof – hårprodukter baseret på stor viden

Står du og mangler nogle nye hårprodukter? Så er du kommet til det helt rette sted. Lige her kan du nemlig læse meget mere om de populære hårprodukter fra Living Proof, som tilføjer liv og enorm volumen til dit hår. Hårprodukterne fra Living Proof bygger desuden på viden om især to molekyler – nemlig OFMPA og PBAE. Disse to molekyler er nemlig behjælpelige til at gøre dit hår både stærkere og sundere, og du går derfor med garanti ikke galt i byen, hvis du vælger at købe produkter fra Living Proof. OFMPA virker, ved at det skaber et slags skjold omrking hvert enkelt hårstrå, hvilket gør hårstrået mindre slidbart samt mere modstandsdygtigt. PBAE virker tværtimod, ved at skabe et mikroskopisk mønster af styrkede prikker, der fordeler sig omkring hårstråene og dermed får dit hårs tekstur til at blive tykt og sundt. Er du således interesseret i at prøve disse lækre hårprodukter af, kan du lige her se et stort udvalg af hårprodukter fra Living Proof.

 

God og sikker hårpleje fra Living Proof

Living Proof har således stor erfaring med hår og hårpleje. Deres store viden samt de videnskaber, de har udviklet, har desuden ført til flere patenterede teknologier, som gør dem i stand til at løse selv de mest indviklede hårknuder. Det hele startede faktisk med, at stylisterne fra Living Proof var trætte af de begrænsninger, som de havde, når det kom til konventionelle hårprodukter. Af netop denne grund begyndte de at udvikle deres egne produkter, hvilket har medført, at Living Proof nu har over 20 patenter, over 50 produkter og så har de vundet 150 priser.

Deres store gennembrud er således blevet skabt af deres patenterede videnskab, og det er også det, der i dag adskiller dem fra deres konkurrenter. Deres helt igennem fantastiske teknologier er desuden helt fri for silikoner, parabener, ftalater samt dyreforsøg, og du kan derfor købe Living Proof produkter med god samvittighed overfor både dig selv og miljøet. Living Proof har nemlig hele tiden haft det mål, at deres hårprodukter skulle være både sikrere, smartere og mere effektive, end de andre produkter på markedet. Køb derfor hårprodukter fra Living Proof, og giv dit hår den bedst mulige samt mest sikre pleje.