Natursten til dig og dit byggeri

Leder du efter natursten til dit byggeri? Så er Korsko Granit og Natursten det rette firma for dig. Som de førende indenfor feltet, rådgiver de dig gerne, således du får den bedst mulige vejledning. Korsko Granit og Natursten tilpasser produktet efter behov og ønske, og giver tilmed en fordelagtig pris på dit produkt. Hvis du mangler rådgivning og gode råd, til hvilket produkt du skal have, står firmaet klar til at hjælpe dig med information om alle dine muligheder. Korsko Granit og Natursten vægter deres ekspertviden højt, og giver dig indblik i netop denne i forbindelse med en god personlig service og et højt kvalitetsniveau.

Natursten til din have

Natursten kan med fordel anvendes i haver, og er et godt valg for alle, der vil have en smuk havegang. Der er ikke to sten der er ens, hvilket skaber en særlig effekt, og et unikt udtryk, grundet, blandt andet, stenenes flotte farvespil. Natursten er velegnede til en sti eller gang i din have, og belægningen vil holde det smukke udseende ved lige i årtier, da natursten patinerer rigtig flot. Natursten er også flot på en terrasse, da de kan give en smuk belægning, hvilket passer fint ind i mange haver. Der kan med praktisk fordel vælges sten med en nogenlunde jævn overflade, således havebord og stole står mere stabilt. Natursten har oftest en ret ujævn overflade, så når de er lagt i grus, er der visse måder at få denne nogenlunde jævne overflade. Disse kan Korsko Granit og Natursten hjælpe dig med i form af gode råd og vejledning på området.

Tre facts om natursten

Natursten er stærke, men kan grundet deres lagdelte struktur være sårbare over for frost og vand. Det er derfor vigtigt at få etableret et godt og stabilt underlag, således belægningen kan holde i mange år.

Belægningen har bedst af, så vidt muligt, at blive holdt fri for planter kraftige rødder. Trædeplanter, blandt andet græs, gør dog ingen skade i fugerne mellem stenene. Du skal blot sørge for at feje overfladen jævnligt, så stenene er synlige og dermed holdes rene og algefri.

Naturstenenes form er alt afhængigt af den sten, de er flækket af. Det er derfor et arbejde for dig at sortere, dreje og tilpasse naturstenene, så de alle kan falde på plads, som var de en brik i et puslespil.