Nordic Horse – foder med naturlige råvarer

Nordic Horse et en dansk virksomhed, der udvikler hestefoder samt tilskudsfoder af allerhøjeste kvalitet. Deres sortiment består både af basisfoder, suppleringsfoder samt en lang række fodertilskud og dermed bliver stort set ethvert behov dækket, når det kommer til en varieret og god grundfodring. Produkterne fra Nordic Horse fremstilles af nøje udvalgte råvarer, og fodrer du derfor din hest med Nordic Horse foder, garanterer du din hest et godt og sundt liv. Filosofien bag de lækre produkter er tanken om, at en hest skal fodres med så naturlige råvarer som overhovedet muligt, så foderet så vidt muligt minder om det foder, de selv ville have adgang til i naturen. Produkterne fra Nordic Horse er desuden alle fremstillet uden unødvendige tilsætningsstoffer eller bindemidler, hvorfor der opnås de reneste og mest naturlige resultater. Ønsker du at afprøve nogle af de mange lækre produkter på din hest, så kan du lige her se et stort udvalg af produkter fra Nordic Horse.

 

Nordic Horse – Nordic Harmony

Et af de mest kendte produkter fra Nordic Horse, er deres fantastiske produkt Nordic Harmony. Dette produkt er særligt, da det er et fodertilskud baseret på sortkommen, Nigella Salvia, som er sammensat med Ølgær. Produktet er fantastisk i sæsonen for pelsskifte, da hesten gennem Nordic Harmony får tilført ekstra B-vitaminer, som hjælper hesten med både at fælde samt at sætte ny pels. Dette Nordic Horse produkt er kendt for at gøre hestens pels fantastisk flot og skinnende. Derudover sørger den særlige sammensætning af sortkommenolie og ølgær for, at hestens velvære øges i form af en fordøjelsesfremmende effekt. Nordic Harmony har derfor også en yderst positiv effekt på hestens tarm, og dermed også dens optagelse af næringsstoffer.

 

Nordic Horse – Nordic Gastric Zero

Udover deres kendte Nordic Harmony produkt, har Nordic Horse også fremstillet et helt unikt samt naturligt produkt, der er perfekt at anvende hos heste, der har problemer med optagelsen og nedbrydelsen af sukker og stivelse. Produktet hedder Nordic Gastric Zero, og er fremstillet helt uden korn samt et særdeles lavt indhold af stivelse på 0,9%. Derudover indeholder det kun 5% sukker. Ligesom ved alle de andre Nordic Horse produkter, er ingredienserne i Nordic Gastric Zero også blevet nøje udvalgt, så det høje indhold af næringsstoffer er sikret, og så produktet bliver fremstillet uden tilsætningsstoffer. Produktet består af Esparsette, Sortkommenfrø, Hørfrø, Hunderosehyben, Lima Havsalt, Solsikkekerner, Marietidsel, Islandsk Tang, Anis, Brændenælde, Gulerod og ølgær. Er din hest overfølsom, eller ønsker du blot at gøre en positiv forskel for din hests sundhed? Så kan du med stor fordel afprøve det fantastiske Nordic Gastric Zero.