Nybyggeri: fordelene ved at bygge nyt fremfor at renovere

Hvis du står med overvejelserne om at købe et hus eller en grund, og hvis du ikke helt kan bestemme dig for, om du bør købe et ældre hus, som du kan renovere, eller en tom grund, som du kan bygge nyt på, så bør du fortsætte med at læse. Der er nemlig store fordele ved at bygge nyt fremfor at totalrenovere et hus. Læs bare her:

 

Du får det præcis, som du vil have det

Ved at bygge nyt bestemmer du og kun du – i samråd med din familie – hvordan huset skal se ud og indrettes. Du kan få lige det antal værelser, du ønsker, rummene kan være så store, som du har lyst til, og du kan fra start af indsætte kæmpe vinduespartier og ovenlysvinduer, hvis du vil have mest muligt lysindfald i huset. Tag eventuelt en snak med en lokal entreprenør og find ud af, hvad der er af muligheder. Bor du i omegnen af Randers og Allingåbro kan du kontakte din entreprenør i Randers for et uforpligtende tilbud.

 

Du slipper for ubehagelige overraskelser

Der kan være en hvis charme i at købe et ældre hus og renovere det, så man får en god kombination af ældre og moderne stilarter. De store parcelvillaer fra halvfjerdserne kan noget godt, og du kan skabe et helt unikt hjem ved at købe sådan et. Du ved dog aldrig, hvad du render på af overraskelser gennem årene, heller ikke selvom huset får et grundigt eftersyn inden køb. Huse af ældre dato er ofte slidte, og de er bygget anderledes, end man bygger i dag. Det betyder, at mange ældre huse eksempelvis ikke er så godt isoleret, som nybyggede huse, og varmeregningen kan derfor blive noget højere. Det kan også betyde, at kloakeringen i og omkring huset ikke er blevet efterset og serviceret siden huset blev bygget for snart 40 år siden, og det kan blive dyrt. Hvis du vælger at bygge nyt slipper du for en masse ubehagelige overraskelser, og du ved, at huset er i orden fra starten af.