Patagonia jakker til både mænd og kvinder

Står du og mangler en ny jakke? Så er du kommet til det helt rette sted. Patagonia er nemlig et amerikansk brand, som er yderst anerkendt på markedet indenfor outdoor beklædning og udstyr, og Patagonia jakker bliver således flittigt anvendt af en lang række outdoor entusiaster. Langt størstedelen af de produkter, som Patagonia tilbyder er desuden fremstillet af genbrugsmaterialer. Dette betyder, at stort set alle deres Patagonia jakker faktisk skåner miljøet, idet de under fremstillingen har reduceret brugen af plastik samt sparret på vandet. Én ting er hvert fald helt sikkert, og det er, at du med en Patagonia jakka sagtens kan være klædt smart på, og så endda på den klimavenlig måde. Der er desuden ligegyldigt, om du er en mand eller en kvinde – der findes nemlig Patagonia jakker til både damer og herrer. Ønsker du således at købe en jakke, du kan have på samtidig med, at du kan have god samvittighed overfor miljøet, så kan du lige her se et stort udvalg af Patagonia jakker.

 

Patagonia jakker til ethvert behov

Der findes således an lang række forskellige Patagonia jakker, som alle udmærker sig på både komfort, funktionalitet og design. Der er dog én, der er værd at lægge lidt ekstra mærke til, og det Patagonia Torrentshell jakken. Denne Patagonia jakke holder dig nemlig tør hele dagen, og det gælder altså hvad enten, du begiver dig ud i det danske bygevejr, regnskyl i Kathmandu eller kold heldagsregn i Reykjavik. Jakken består af 2½ lag, og derudover er den udstyret med Patagonias helt egen H2No membran, der sørger for, at jakken er 100% vandtæt men stadig åndbar.

Under jakken arme er der således nogle ventilations-lynlåse, som gør det muligt for dig, effektiv at komme af med varmen, hvis du eksempelvis knokler afsted på din cykel, eller hvis du har stop oppakning med, når du går en tur gennem fjeldet. Du kan desuden altid være sikker på, at de fantastiske Patagonia jakker sikrer dig en knastør tur, idet ydersiden på alle jakker har fået en DWR-behandling, som sikrer, at regnet blot preller af.

Vælger du således at købe en Patagonia jakke, måske den smarte Patagonia Torrentshell jakke, bliver den med garanti din allerbedste ven, når du skal på ture ud i det blå.