Privat boligsalg

Har du planer om at sælge din bolig? Hvis svaret er ja, så ved du nok allerede, hvor svært og uoverskueligt det virker. Hvordan kommer man ordentligt i gang, og hvad skal man overhovedet gøre? Det ender tit med, at man går længe uden at gøre noget, hvilket ikke er optimalt, når man egentlig er klar til at give slip på sin bolig. Din Bolighandel kan rådgive dig og hjælpe dig med det private boligsalg, så det ikke bliver en ting, der konstant udskydes.

Spar en masse tid

Det kræver tid og overskud at sætte et boligsalg i gang. Derfor kan det være hårdt selv at skulle stå for salget af sit hjem, samtidig med at man skal have arbejde og familieliv til at gå op i en højere enhed.

Af samme grund vælger mange at få hjælp fra en erfaren køberrådgiver, der tager sig af alt det tørre og kedelige papirarbejde, og som samtidig er i besiddelse af en masse nødvendig viden om emnet. Ved at få hjælp fra en køberrådgiver sparer du derfor en masse tid, og du bliver samtidig forsikret om, at salget af din bolig sker på en tryg og ordentlig måde.

Det sørger vi for

Din-bolighandel har en stor interesse for, at du får en god oplevelse ved salget af din bolig. Derfor tilbydes følgende service til en fair pris for at gøre dit salg gnidningsfrit:

  • Rådgivning om udarbejdelse af tilstands- samt elinstallationsrapport
  • Indhentelse af dokumenter om ejendommen
  • Udarbejdelse af købsaftale og ekspedition i forbindelse med underskrift af denne
  • Kontrol af skøde- og refusionsopgørelse

Udover alle ovenstående punkter vil det i øvrigt være din køberrådgiver, der står for korrespondancen til køberen af ejendommens rådgiver. På den måde bliver du kun inddraget i det omfang, du selv kan overskue og undgår derved en masse unødigt besvær og arbejde.

Ved at få professionel rådgivning og hjælp bliver dit boligsalg langt mere sikkert og mindre risikabelt. Det er dermed den tryggeste måde at skille sig af med sin bolig på.

Lyder en sådan service fra en professionel køberrådgiver som noget, du kunne være interesseret i, så kan du komme i gang allerede nu. Ved at udfylde en kontaktformular på hjemmesiden kan du lynhurtigt få en aftale i hus og komme i gang med at sælge. Svartiden er maksimalt på 24 timer, så før du ved af det, kan dit boligsalg være påbegyndt.