Sådan finder du skabsgreb og knopper

Dette indhold er sponsoreret

Funktion og skønhed er gode grunde til at elske knopper. Køkkener bliver rodet hver dag, og det er vigtigt for dets levetid at forhindre, at rodet ender på din skabsoverflade. Knopper og træk hjælper med at beskytte dit kabinet finish, fordi du ikke overfører olierne på fingrene til skabets fronter.

Du har også brug for dem for at åbne dine døre og skuffer, hvis du har et kabinet uden ramme eller fuld overlay, da dine fingre ikke passer ind i kabinettets afsløringer til drift.

De fås i et væld af stilarter og finish, der kan forbedre designet på dit køkken. Så hvordan foretager du dit valg? Hvis du ombygger eller bygger ny, skal du vælge hardware sidst. Når du har valgt alle dine materialer, skal du bruge disse tip til at guide dig mod det rigtige skabshardware til dit køkken.

 

Greb eller knopper?

Der er ingen strenge regler, der skal følges, når man vælger om man skal vælge en drejeknap eller et træk eller begge dele. En præference er at bruge drejeknapper til alle døre og træk til alle skuffer. Brug en træk til enhver stor dør, som f.eks. Et spisekammer og enhver udtræksdør (inklusive udtrædende bundpantries eller trash-udtræk). Det er meget mere behageligt at åbne en skuffe ved hjælp af et træk. Dette gør det muligt for hele hånden at gribe i stedet for kun dine fingerspidser. Dette er yderst nyttigt, da skuffer kan blive meget tunge med alle dine gryder, pander, opvask osv. Du kan også holde dig til kun knopper eller kun trække. Brugen af ​​alle drejeknapper fremgår af mange ældre køkkener, før der var forskellige hardware at vælge imellem. Brugen af ​​alle træk er et mere moderne udseende, men ses også i mere traditionelle køkkener med en mere traditionel trækstil. Når du beslutter at bruge alle træk, skal du overveje, hvordan de skal monteres. Find de smukkeste messing greb til køkkenlåger og skuffer her.

 

Firkantet eller buede?

Vær opmærksom på din kabinetstil, bordpladen, belysningsarmaturer og andre vigtige designelementer. Har de firkantede eller buede linjer? Vælg hardware, der er i overensstemmelse med typen af linjer i dit design. Eksempler på stilarter i kvadratiskabinet inkluderer rysteapparat, fladskærm eller enhver “modificeret” rystedør med et fladere og firkantet look. Firkantet hardware kan stadig være rund i form med firkantede konturer. Disse er mere moderne.