Sådan forbedrer du din oplevelse når du kører på campingferie

Dette er et sponsoreret indlæg

Der er mange fordele ved at tage på campingferie, en af de mest iøjnefaldende er for mange at det typisk er en hel del billigere end at skulle bruge penge på både fly og hotel. Men når en hel familie færdes på så lidt plads i længere tid ad gangen, kan det være vigtigt at tage nogle forholdsregler inden I tager afsted, så turen bliver så hyggelig og behagelig som overhovedet muligt.

 

Undersøg om et fortelt kunne gavne jer

En af de store ulemper ved at køre på campingferier er for mange mennesker, den manglende plads. Du lever side om side med familiens resterende medlemmer, og dette kan hurtigt blive en udfordring. Derfor kan der være smart at investere i et fortelt, dette kunne fx være et Isabella fortelt, dette bidrager til at give jer mere plads når i holder stille og camperer. Så gør campingvognen mere rumlig med et Isabella fortelt, herudover kan det også have den fordel at i kan lyne op eller ned alt efter vejret og jeres egen præference.

 

Sørg for at pakke campingvognen korrekt

Dette kan gøre en stor forskel i chaufførens oplevelse af at køre på ferie med en campingvogn bagpå. En forkert lastet campingvogn kan nemlig svinge ud, og du kan hurtigt miste kontrollen over køretøjet i så fald. Derfor bør du altid huske at vægten skal fordeles korrekt. Her er der en tommelfingerregel som siger, at al jeres tungere baggage bør placeres ved campingvognens aksel, for at sikre et dybt og stabilt tyngdepunkt. Ellers skal den tunge baggage alternativ placeres så langt fremme i campingvognen som overhovedet muligt. Under campingvognen finder du typisk magasinsystemet, her bør du placeret de mindre tunge ting. Mens de helt lette ting kan opbevares i de forskellige skuffer og skabe inde i campingvognen.

 

Planlæg jeres rute i god tid

Intet er værre end at køre forvirret rundt i et fremmede land, uden at kunne finde et sted at sove. Børnene sidder bagi og hyler fordi de er trætte, og du føler du kører desperat rundt i cirkler. For at undgå dette er det derfor altid en god ide at planlægge ruten på forhånd, dette gør I ved præcis hvor I kan holde ind og sove, samt hvor langt I har mellem de forskellige stop, og derved ikke kører rundt i blinde hele natten.