Sådan kan dit firma få en fordel med Azure

Azure er Microsofts cloud-platform og den kan være med til at give din virksomhed nye muligheder, så i kan komme på forkant i forhold til konkurrenterne. En cloud-platform kan give jeres firma en lang række fordele i forhold til at have et lokalt datacenter og kan præsentere jer med en fremtidssikret løsning til jeres databehov og derfor kan det vise sig at være en fantastiks investering i firmaets fremtid. Nogle af de spørgsmål, som man tit støder på i forhold til Azure er omkring sikkerhed og tjenestens anvendelsesmuligheder for dit firma.

Hvad er Azure?

Azure er i bund og grund et kæmpestort datacenter, som man kan have sine forskellige ting på. Det er en cloudservice, som man kan tilgå fra alle verdenshjørner, så længe man kan få en opkobling til internettet. Det virker i mange henseender på samme måde som for eksempel Apples iCloud og Googles OneDrive, men adskiller sig i bund og grund ved at henvende sig til firmaer i stedet for privatpersoner. Der er mange, som godt kan blive skræmt af tanken om at have sit firmas sensitive data på et stort datacenter, der ikke ligger fysisk tæt på virksomheden. Det er der ingen grund til, for Azure er en meget sikker platform.

Derfor er Azure sikker nok til din virksomhed

Azure er en af de platforme, som bliver udviklet konstant. Derfor er der også stort fokus på sikkerheden omkring det opbevarede data, som Microsoft skal holde styr på. Det er faktisk sådan, at Microsoft har ansat mere end 3500 medarbejdere, hvor deres eneste funktion er at teste og forbedre Azures sikkerhed. Derfor kan du også være sikker på, at Azure er et sikkert sted for dig at opbevare selv dit mest sensitive data. Det kan dog virke lidt uoverskueligt at skulle til at komme i gang med en helt ny platform, hvis man ikke er ekspert på området. Derfor er det rart, at man kan få lavet det hele hos en specialist.

Her kan du få opgraderet til Azure

Det kan virke som en udfordring at finde et godt firma, som kan flytte hele jeres firma over på Azure og samtidigt finde hoved og hale i, hvilke forskellige services, som jeres firma kan få. Hvis du er mere til få eksperter til at stå for opsætningen i stedet for selv at give dig i kast med det, så kan du se på Azure priserher.