Sikkerhed for din virksomhed

Når man har en virksomhed, er man meget sårbar overfor tyverier og indbrud og forskellige art. For mange virksomheder er det nødvendigt at have et højt sikkerhedsniveau – og det gælder på mange forskellige platforme og måder.

Beskyt din virksomhed

Særligt produktions- og handelsvirksomheder kan nyde stor gavn af at ansætte et vagtfirma. Et vagtfirma kan stille en fysisk sikkerhedsvagt til rådighed, som kan beskytte din virksomhed. Sjællands Vagservice er autoriseret efter ISO 9001:2000 og har massere af tilfredse kunder – særligt omkring Ringsted og Slagelse. Sjællands Vagtservice har også en god omtale i medierne, med mange historier om hvordan deres vagter har fanget tyveknægte siden 1985. Det er altså et godt valg, hvis du vil beskytte din virksomhed.

 

I tillæg til aftale med et vagtfirma er det selvfølgelig en god idé at installere de rette alarmer. I dag findes der et væld af mange forskellige og meget avancerede alarmsystemer, som kan være det første skridt i at fange tyveknægte. Derudover er det også vigtigt at have de rette alarmer i forbindelse med brand. Her bør der også laves nogle sikkerhedsforanstaltninger som f.eks. brand- og tyverisikrede pengeskabe, der kan gemme virksomhedens værdier væk.

Digital sikkerhed

Som verden bliver mere og mere digital, bliver det mere nødvendigt at opretholde en god digital sikkerhed. Her er der store overvejelser om, hvor virksomhedens dokumenter, know-how og systemer skal ligge. Skal det være i en sky eller på en lokal server? Hvordan beskytter man bedst virksomheden? Det kan være en god idé at kontakte et professionelt it-sikkerheds firma, hvis man ikke er helt skarp i it-sikkerhed. Flere og flere bliver kriminelle via nettet og kan hacke, afpresse og ødelægge din virksomhed meget hurtigt. Det er også en god idé at uddanne alle medarbejdere i en generel forståelse for sikkerhed på nettet og opmærksom adfærd. Det vil undgå mange situationer, hvor medarbejdere kommer til at trykke på spam- og phising e-mails eller udgive oplysninger, der er fortrolige ved uheld.