Skab blikfang med skilte

Når du har en butik, café, restaurant eller andet, er det vigtigt, at du får gjort opmærksom på dig selv. Hvis dine kunder ikke har kendskab til dig, eller det du tilbyder, kan det være svært at øge salget. Her kan skilte være vejen frem, da de er med til at tydeliggøre din tilstedeværelse for kunder. Når potentielle kunder går forbi din butik, skal der være noget til at fange deres opmærksomhed. I en verden, hvor alle hele tiden påvirkes af tilbud og reklamer fra alle verdenshjørner, kan det være svært at skille sig ud fra mængden.

Så hvordan får du skabt den opmærksomhed, du skal bruge for at blive bemærket?

En måde at gøre det på er ved at skabe blikfang ude foran din butik eller restaurant. Når du går gennem gågaden, ser du ofte, hvordan butikkerne opstiller nogle af deres varer på podier og stativer. Ofte er der noget på de stativer eller podier, der fanger kundernes opmærksomhed og lokker dem til. Hvis alle dine varer er samlet indenfor, risikerer du, at kunderne går direkte forbi det, du tilbyder. Simpelthen fordi de ikke har kendskab til dit brand eller dine ydelser.

Som restaurant kan du med fordel placere borde og stole ude foran og skabe en hyggelig atmosfære, hvor dine gæster kan nyde din mad. Nogle gange kan borde og stole nemlig også være med til at lokke gæster til. Især dem, der gerne vil have mulighed for at ryge.

 

Skilte er vejen frem

Med skilte kan du øge opmærksomheden omkring din butik og derigennem øge salget. Du kan eksempelvis synliggøre priser på varer, gøre opmærksom på knaldtilbud, eller hvilke specialiteter din restaurant tilbyder. Måske giver du studierabat? Der vil et skilt være en oplagt mulighed for at skabe opmærksomhed på det.

Ved at gøre opmærksom på dine produkter, tiltrækker du kunden, der pludselig ikke længere bare går forbi. Nu ser kunden dine produkter og har dem med i baghovedet. Måske vender de faktisk tilbage, fordi nogle af dine produkter fangede deres interesse.

Det samme gælder ved tilbud. Alle elsker et godt tilbud, og hvis du reklamerer med et på et skilt, kan det få potentielle kunder til at standse op. Og måske benytter de sig rent faktisk af dit tilbud.

I takt med at flere og flere butikker og spisesteder tilbyder studierabat, er det også en oplagt idé at skilte med det på et skilt. På den måde får du også lokket de studerende til, og de vil i hvert fald huske dig, fordi du tilbyder studierabat.