Styrk familiens sundhed med oplevelser

Det kan være svært at finde ud af oplevelser hvor børn kan være med også, og hvor de voksne stadig synes det er sjovt. Forlystelsesparker kan være noget for familier hvor der er større børn. Men hvad kan man bruge en forlænget weekend på med småbørn, og børn i 10 års alderen uden det bliver for langtrukket. Du kan eventuelt lave ting med børnene i naturen, børn er oftest eventyrlystne og naturen er også med til at skabe sundhed.

Aktiviteter udenfor i naturen

Det kan til tider være bøvlet at finde frem til aktiviteter hvor børnene kan være med. Tag klapvognen med på løbetur i skoven, og oplev den skønne duft af skoven. Det er sundt at få frisk luft, og ikke mindst at løbe en tur. Det skader ihvertfald ikke med frisk luft, så det er en god ide. Det er ikke sikkert du er i god form, måske du har børn der er så store de også selv kan løbe. Så tag endelig dem med, for så kan i styrke fællesskabet, og dyrke motion samtidig. Sund kost og frisk luft er godt til store som små, de kan lige så godt lære det helt fra spæd af. Hvis ikke i er klar på en løbetur, så gå frisk i et rask tempo, så kan det ikke gå helt galt. Giv den gas og styrk jeres sundhed, der er nemlig ingen grund til ikke at gå i gang. Det kan godt være det er

Forslag til andre hyggelige ting

Er du måske mere til badeland, bagning med børnene eller sådan noget? Så er det måske den vej du skal gå, for børn ville elske at være en del af madlavningen for eksempel.

  • I kan tage i badeland med rutchebaner. Der er intet federe end at være en vandhund.
  • I kan bage boller til eftermiddagskaffen, eller en kage. Børnene ville elske at være med, og så slipper du også for det hele. Der er intet hyggeligere end fælles madlavning.
  • I kan lave en trylle dej, og udstikke figurer med ud stickers og bage dem i ovnen, i kan derefter male dem. Og hvem ved måske skal de op på juletræet næste år?
  • I kan også tænde et bål i haven, grille snobrød, og lave flipflappers.
  • Har i en dreng, så vil det være oplagt at lave en bilbane i stuen, lave nogle streger med malertape.