Undgå indbrud i din butik med et sikkerhedsgitter

Indbrud i virksomheder og butikker har gennem årene været et stigende problem for mange virksomhedsejere.

Har du en butik eller virksomhed i Hillerød eller et andet sted på Nordsjælland, kan du læse med her og finde en god løsning til din virksomhed, for at undgå fremtidige indbrud.

 

Indbrud kan koste mange tusinde krone for en virksomhed, hvis der bliver stjålet produkter, udstyr eller andet. Derudover koster det også tid og ressourcer. Ressourcer som du gerne vil bruge på noget andet, som f.eks. kunder eller forretninger.

Sikring af din virksomhed, er dermed en ekstrem vigtig investering, da det i det lange løb, kan spare din virksomhed for rigtig mange penge.

Det kan dog nogle gange være en større opgave, at holde indbrudstyvene væk fra din butik eller virksomhed, men det er bestemt ikke en umulig opgave.

Med et sikkerhedsgitter kan du mere effektivt holde uvedkommende ude.

Der findes tre slags gitre, som er mest almindelige at anvende:

 

  • Rullegitter
  • Saksegitter
  • Faste gitre

 

Et rullegitter er fremstillet af aluminium og kan fås i alle størrelser. Rullegitter anvendes oftest som skalsikring af en bygning, dvs. den sikrer den udvendige del af bygningen. Derudover er de også meget udbredt i butikscentre. Et rullegitter er en pæn og økonomisk sikringsløsning. Denne løsning benyttes oftest som en sikringsløsning i butikker hvor sikringsniveauet er middel.

 

Et saksegitter er et meget robust gitter og kan være en mere elegant løsning. Udover at være dekorativ, er den også meget funktionel, og fungerer som en skydedør der skubbes fra side til side. Saksegitre betjenes manuelt og benyttes ofte der hvor rullegitre ikke passer ind, f.eks. ved passager, hvor der færdes mange mennesker. Saksegitre fås i mange størrelser, og kan derfor passe ind i både døre, vinduer, carporte og mange andre steder.

 

Faste gitre er en mere permanent løsning, som ikke skal flyttes rundt. De kan være det rette valg til vinduer, kælderdøre, ovenlysvinduer, lagerlokaler eller andre steder hvor folk ikke opholder sig særlig meget. Faste gitre kan sættes op overalt, da de bliver konstrueret, så de passer til de eksisterende bygningsdele.

 

Skal du forhindre indbrudstyve at trænge ind i din butik eller virksomhed? Så vælg sikring med gitter for en robust løsning, og spar dig selv og din virksomhed for fremtidige bekymringer.