Velux gardiner til ethvert skråvindue i din bolig

Står du og mangler et gardin til skråvinduet i din nye bolig? Så er du kommet til det helt rette sted. Lige her kan du nemlig læse meget mere om Velux gardiner, som netop er en ualmindeligt god løsning, hvis du ønsker at have et gardin på dit skråvindue. Velux gardiner fås desuden i flere forskellige materialer, modeller og farver, hvorfor du altså har rig mulighed for at vælge netop det gardin, som du synes, der passer ind i din bolig. Lyder det som noget, du kunne være interesseret i? Så finder du lige her et stort udvalg af Velux gardiner.

 

Velux – geniale gardinløsninger siden 1941

Navnet Velux kommer fra det latinske og for lys, lux, samt ventilation. Brandet blev etableret i 1941 af Villum Kann Rasmussen, og deres hovedsæde ligger i Hørsholm lidt nord for København. Du har, som sagt, mulighed for at vælge præcis det gardin, der falder i din smag og som passer perfekt ind i din bolig, idet der findes et hav af forskellige Velux gardiner, der alle opfylder forskellige ønsker og behov. Vælger du desuden at køre et Velux gardin, kan du være helt sikker på, at du får den rigtige gardin løsning første gang, hvorfor du altså sparer dig selv en masse tid og penge. Det er således ligegyldigt, om det er et gardin eller en persienne, du er på udkig efter – vælger du en løsning fra Velux, får du den absolut optimale løsning til dit gardinbehov.

 

Gardinløsninger til netop dine ønsker og behov

Ønsker du at få et Velux gardin, er det også helt ligegyldigt, om du har et skråt eller fladt tag – der findes nemlig Velux gardiner til alle behov. Du har desuden både mulighed for at vælge en mere dekorativ løsning, men ønsker du et Velux gardin, der kan beskytte mod lys og varme, kan du naturligvis også få det. Med andre ord, er det altså helt ligegyldigt, hvad du har brug for – Velux gardiner tilbyder med garanti en løsning, der er perfekt til dig. Du kan således mellem blandt andet mørklægningsgardiner, rullegardiner, rulleskodder, plisségardiner, mygge- og insektnet samt persienner. Alle Velux gardiner er desuden fremstillet af allerhøjeste kvalitet.

Til ovenlysvinduer har du desuden mulighed for at vælge mellem to forskellige styresystemer. Du kan nemlig vælge Velux gardiner, som du skal styre med en stang, men du kan også vælge at få med snorstyring.