Vil du vide mere om kryptovaluta? Så læs med her

Der tales meget om kryptovaluta i diverse medier, og emnet er ikke kommet til at fylde mindre i debatemnerne i hjemmet eller på arbejdspladsen. Men hvad er grunden til dette? Kryptovaluta bliver mere og mere populært, eftersom flere mennesker har haft positive oplevelser med den digitale valuta.
Kryptovaluta er en valuta, der kan handles med og investeres i som med mange andre valutaer. Forskellen er dog, at denne valuta udelukkende er en digital valuta, og der handles derfor med den online i modsætning til de fysiske valutaer såsom euro og danske kroner. Denne valuta opereres hverken af en regering eller af banker. I dag findes der dog over 1.500 forskellige kryptovalutaer. Det er selvfølgelig ikke dem alle, der er lige attraktive. På nuværende tidspunkt er der især tre kryptovalutaer, som er meget populære.
Læs mere om kryptovaluta – Klik her

Flere tusinde kryptovalutaer, men hvilke er bedst?

Når du tænker kryptovaluta, tænker du sikkert på bitcoins. Denne kryptovaluta var nemlig den første på markedet tilbage i 2009. Sidenhen er der kommet mange flere på markedet, men Bitcoin er fortsat én af de mest populære.
Udover Bitcoin valutaen findes der også efterfølgeren Ethereum, hvis formål var at være en forbedret udgave af Bitcoin. Ethereum valutaen er meget imponerende med sine hurtige transaktionstider.
Sidst men ikke mindst så er valutaen Litecoin de seneste år kommet meget frem, og betragtes i dag som det mest populære alternativ til Bitcoin. Grunden til dette er, at valutaen skulle være meget sikker at handle med i forhold til andre digitale valutaer.

Den gode investering for dig

Det er selvfølgelig dine ønsker og præferencer, der er afgørende for, hvilken kryptovaluta der er bedst. Det er derfor meget svært at give et endeligt svar på, hvilken valuta der er den bedste eller sikreste. Her er det vigtigt, at man sætter sig ind i de enkelte valutaer.