5 tips til en anderledes julefrokost

Trænger I til at gøre firmajulefrokosten lidt anderledes i år? Alle på arbejdet skal helt sikker nok få nok julemad og julefest i løbet af december, så det kan være sjovt at gøre noget anderledes en gang imellem. Læs med her og få 5 tips til at gøre julefrokosten anderledes i år.

 

  1. Lav en temafest

Hvis I er trætte af nissemænd og julekostumer, kan I vende fuldstændig op og ned på årets julefrokost ved at gøre det til en temaaften. Det kan f.eks. være Hawaii tema, Halloween eller et bestemt årti. Gå all-in og server mad og drinks der passer til temaet.

  1. Spis anderledes mad

Er I ved at være godt træt af den klassiske julefrokostmenu, kan det være, at I skal vælge en anden type mad. Det kan være et forfriskende pust midt i juletiden. I kan finde et cateringfirma, der laver alternative og nyfortolkede julemenuer eller bestille fra et helt andet verdenskøkken. Det kan f.eks. være sushi, mexicansk eller italiensk. Bestil sushi i Roskildehos Wabi Wabi.

  1. Lav julemaden selv

Skal julefrokosten skabe nogle særlige minder i år, kan det være sjovt at gøre julemaden til en aktivitet. Det kan I gøre ved at lave klassisk fællesmadlavning eller gøre julemaden til en Master Chef-dyst. I kan også lave jeres egen jule-udgave af Den Store Bagedyst.

  1. Anderledes pakkeleg

Hvis I skal peppe årets juleaktiviteter op, kan I gøre noget anderledes med pakkelegen. Lav forskellige sjove regler. F.eks. at pakken ikke må købes, men skal findes i hjemmet, at den skal have en bestemt farve, eller at den skal kunne drikkes eller spises etc.

  1. Tilføj julen varme med saunagus

En sjov og meget anderledes aktivitet er at arrangere saunagus. Som navnet antyder, foregår det i en sauna, hvor en gusmester vil lave et vildt show for jer. Det er en sjov og vedkommende aktivitet.