5 tips til iværksætterens kontor

Er du nystartet iværksætter, eller går du med drømmen i maven? Der er mange gode grunde til at starte sin egen virksomhed, men også rigtig mange ting man skal tænke på. Virksomhedslokaler og kontor af en af dem. Alt efter hvor stort dit firma er, og hvad I laver, er der mange forskellige måder at have kontor på som iværksætter.

Den helt klassiske måde er selvfølgelig at gå ud og leje et kontor. Det kan dog nogle gange være svært at finde et kontor i den rigtige størrelse, hvis man kun er en enkelt eller to i virksomheden. Heldigvis findes der i dag en masse fine løsninger på det. Rundt omkring i landet findes der mange co-working spaces, hvor du kan leje et enkelt skrivebord for en periode eller blot en enkelt dag. På nogle kontorhoteller kan du også få noget mere permanent og aflukket, men samtidig være en del af et fællesskab med andre iværksættere der også kommer på kontorhotellet.

En mulighed er også at lave et hjemmekontor. Det er smart, fordi det er billigere end at leje et kontor ude i byen, og det giver en stor fleksibilitet for dig. Dog kan det godt være svært at holde privatliv og arbejde adskilt.

Et virtuelt kontor

Hvis du rejser meget eller har mange møder rundt omkring, er der måske ikke behov for et fysisk kontor. Nogle iværksættere rejser også rundt i hele verden med deres virksomhed, men har stadigvæk brug for en fysisk adresse som de kan bruge i forbindelse med virksomheden. Her kan en virtuel kontoradresse være rigtig nyttig.

Med et virtuelt kontor har du en adresse, hvor der kan blive sendt post til, og når du af og til har brug for et kontor, er der mulighed for det. Det virtuelle kontor giver dig adgang til en professionel firmaadresse og mulighed for at benytte faciliteterne på et kontorhotel.

Kontorlokaler i København

Hos Adeoos.dk kan du leje dig ind på et flot kontorhotel i Albertslund nær København. De tilbyder både store og små lokaler, virtuelt kontor og konferencelokaler. Derudover får du adgang til internet, trænings- og badefaciliteter, bemandet reception og elektronisk adgangskontrol, så du altid kan koncentrere dig om din virksomhed og dine kerneopgaver. Derudover er der også kantine faciliteter, som du kan anvende. En af de store fordele ved at benytte et kontorhotel er det netværk, man har mulighed for at opbygge med de andre virksomheder i bygningen.