Sådan vælger du dit nye gulv

Der skal tages mange beslutninger, når man renoverer eller bygger nyt. Hvad enten det er i hjemmet, på arbejdspladsen eller et helt tredje sted, så gælder det om at vælge den rette løsning. Dette gælder for mange ting, og et nyt gulv er ingen undtagelse. Når det nye gulv skal vælges, skal man først og fremmest beslutte sig for, hvilken type gulv man ønsker sig. Der findes nemlig flere valgmuligheder, og disse har hver især deres fordele. Der er praktiske gulve, flotte gulve og praktiske gulve. Der findes mange forskellige løsninger, så beslutningen er utroligt vigtig for slutresultatet.
Skal du have lagt gulv i København? Så kan du med fordel kontakte Danish Floor System og sammen finde dit nye gulv.

De forskellige slags gulve og deres fordele

Det er en vigtig beslutning at vælge nyt gulv. Du kan som regel vælge mellem trægulve, linoleumsgulve, vinylgulve eller tæppebelagte gulve. De har hver deres fordele.

Trægulve er et klassisk gulv, der både er flot og forholdsvis praktisk. Trægulve skal dog behandles efter pålægning, hvis du vil sikre det så mange år som muligt. Ellers risikerer du at få ridser og andre skrammer i gulvet, og sker dette, skal gulvet have behandling for at se nyt ud igen.

Vinylgulve er den praktiske løsning. De fungerer bedst i tætbefærdede områder, som f.eks. arbejdspladser. Vinylgulve er lette at vedligeholde og utroligt slidsikre, så de holder længe.

Linoleumsgulve er endnu en praktisk løsning, da dette også er en slidsikker og praktisk type gulv. Denne type gulv kan påtrykkes grafiske print og har derfor flere kreative anvendelser. Det er desuden forholdsvis billigt at få lagt.

Tæppebelagte gulve egner sig godt til kontorer og andre lignende steder. Dette skyldes, at det tæppebelagte gulv giver utroligt god akustisk og er med til at holde på varmen. Et tæppebelagt gulv er med til at give et utroligt godt arbejdsklima.

Professionel hjælp eller gør-det-selv?

Når det kommer til byggeprojekter, så kan man altid overveje, om man skal gøre det selv eller bestille professionel hjælp. Der er nemlig penge at spare, hvis man selv kan foretage arbejdet. Dog vil det modsatte også gælde, hvis du udfører et dårligt stykke arbejde. Så kan du forberede dig på at skulle punge ud, for at få rettet eventuelle fejl og mangler. Tag hellere en ekspert med på råd, så du er helt sikker på, at projektet bliver godt. Du kan f.eks. få hjælp af den bedste gulvlægger i København, nemlig Danish Floor System.