Aluminiumsskilte – den gode investering

Ved at have aluminiumsskilte i høj kvalitet placeret på de helt rigtige steder kan drastisk forbedre en virksomheds brandgenkendelse, og det er kun én ud af mange brugsscenarier. Prisen for aluminiumsskilte behøver ikke engang at bryde banken. Det er ofte en langt bedre investering end folk indser, og denne investering vil gå langt til at bidrage til din virksomheds genkendelighed.

Aluminiumskilte anvendelse:

Der er naturligvis mange måder, hvorpå dette materiale kan anvendes og mange skiltetyper der kan produceres. Her snakker vi alt fra almindelige metalskilte, alarmskilte, butiksskilte osv. Det er et produkt der er velegnet ude såvel inde, og som har klare fordele.

Det gode design betyder noget!

Du skal naturligvis sikre, at skiltet er af en høj kvalitet og design. Et godt design, der er tidssvarende, kan leve i lang tid og effekten mindskes ikke betydelig, som tiden går og nye designtendenser opstår.

Sørg da for, at du får et kvalitetsskilt, hvis design supplerer din virksomhed og skiltets omgivelser. Disse skilte kan bestilles mange steder nu om dage, hvor nogle naturligvis er bedre end andre. En håndfuld virksomheder hjælper faktisk også med at fremstille og designe aluminiumsskilte –Læs mere her

Hvad er fordelene så ved aluminiumsskilte?

Aluminium er det perfekte materiale til vægmonterede skilte og dobbeltsidet udstansede skilte – især hvis tanken er, at det skal bruges udenfor, hvor kravet for vejrbestandighed naturligvis er til stede. Materialets holdbarhed gør det til det populære valg til skiltning i varehuse, lagre og andre store industrielle erhvervsområder.

Mange gode egenskaber:

  • Har en lang levetid. Kan holde til at være ude i det danske vejr.
  • Slidstærkt materiale.
  • Let at producere samt påklistre vinyl på.
  • Det er et genbrugeligt materiale
  • Holder på farven rigtig godt. Mange garanterer op til 7 års farvebestandighed.
  • Kan produceres til at være reflekterende. Dette gør det let at se skiltet vha. billygters skær mm.