Overblik: Det kan de forskellige udendørsskilte med lys

 

Der findes mange forskellige typer af udendørsskilte med lys, og hvis du og din virksomhed leder efter den helt rigtige løsning til jeres facade, er det vigtigt at identificere den type udendørsskilt med lys, som passer til jeres behov og ønsker om visuelt udtryk. 

 

Her får du et lille indblik i nogle af de typer udendørsskilte med lys, som findes hos Modulex, der har europæisk hovedkontor og produktion i Billund. 

 

Frontbelyste skilte 

En velkendt og yderst populær form for udendørsskilte med lys er de frontbelyste skilte. Du kender dem helt sikkert fra store butikker eller virksomheder, hvor firmaets logo og navn toner elegant frem med en lysende og klar front. Logo og bogstaver står på den måde klart frem, så der ikke er tvivl om, hvad budskabet og standarden er hos den pågældende virksomhed. 

De frontbelyste skilte står klart og tydeligt døgnet rundt, så kunderne altid kan se skiltet og lade sig guide af det. 

 

LED-skilte 

En af tidens helt store og moderne løsninger med udendørsskilte er LED-lysskilte. Fremstillingen af skiltene er baseret på de helt førende teknologier, og derfor er et LED-lysskilt blandt andet en type udendørsskilt med lys, der giver en ensartet belysning og har et lavt energiforbrug. Levetiden på LED-lysskilte er lang og billig i drift, og da installationen af LED-teknologi er enkel, er omkostningerne lave. 

 

Lyskasser 

Denne type udendørsskilte med lys er en iøjnefaldende løsning, som anses for at være en af de mest omkostningseffektive marketingmedier, som findes på markedet. Sandsynligheden for at et skilt tiltrækker opmærksomhed er langt større, hvis det er med lys, end hvis der ikke er lys. Lyskasser fås i alle materialer og i alle former, så uanset din virksomheds behov, kan lyskasser understøtte det. 

 

Hvis du ønsker mere information samt råd og vejledning om udendørsskilte med lys, er Modulex altid til din rådighed.