Anderledes firmaudflugt

Det er vigtigt for sammenholdet i enhver type virksomhed, at man foretager sig ting sammen. Ting, der skaber minder og giver mulighed for at tale om sine oplevelser med fællesskabet.

Denne type firmaarrangementer skaber en forbindelse mellem dine ansatte, hvilket gør det lettere og mere naturligt at trives sammen på arbejdspladsen. Resultatet bliver, at din arbejdsstyrke bliver mere og mere homogen og det kan skabe flotte resultater. Medarbejdere, som trives, skaber nemlig langt bedre resultater og har større værdi for virksomheden.

Hvad skal man foretage sig?

Selvom firmaarrangementer er en god idé, kan det være svært at finde den rette løsning. For arbejdspladser, der er sammensat med mange yngre mænd, kan det være let at spille paintball eller køre gokart, men hvad gør man det øjeblik, der er en mere lige fordeling mellem mænd og kvinder i alle aldersgrupper?

Her gælder det om at tænke i begivenheder, der har universelle appeller. Det giver mulighed for at tænke i primært humor og selvforkælelse. Sidstnævnte er blevet mere og mere populært, da det tilbyder et kig bag ind i kulissen hos danske chokoladeproducenter, mindre og interessante kafferisterier og til vinkurser (hvor man også kan blive introduceret til andet spiritus). Denne type arrangementer er gode, fordi vi bliver forkælelede og arbejder med et emne, de fleste voksne kan forholde sig til, da det er en del af de flestes liv at nyde kaffe, vin, chokolade m.m. At vi så tilmed bevæger os uden for den traditionelle skala, og smager på lækre specialiteter og samtidig føres ind i de enkelte universer af en kyndig guide, gør kun oplevelsen bedre.

Den nye: besøg vingården!

Selvom det er fantastisk at smage den skønne chokolade og få hældt lækker vin i glasset, er der nu kommet en ny trend, der er endnu mere autentisk, men stadig fungerer som firmaarrangement hos selskaber med forskellige personligheder ansatte. Nu kan du tage din arbejdsplads med på en vingård i Kolding og komme helt bagom scenen for at se, hvordan der produceres vin på en dansk vingård! Denne mulighed er helt særlig, fordi der kun findes et fåtal af vingårde i Danmark, og fordi det ikke er almen praksis, at man lukker besøgende ind for at se produktionen.

På besøget får man lov at følge en vinbonde i sit arbejde og ser, hvordan en god rødvin kommer til verden. Det skal nok give historier, når du næste gang vil brillere med specialviden om vin. Du kan tilmed købe en flaske eller flere, når gennemgangen er forbi. Det er et fantastisk minde og en glimrende samtalestarter til dine næste gæster, der er så heldige at blive budt på flasken.