Find hjælpen til alle former for el-installationer

Er der tale om belysningsanlæg, vedligehold, energioptimering eller belysning til vej og parker, så er hjælpen til alle disse former for el-installationer til at finde samlet ét sted. Undgå selv at finde arkitekter, håndværkere og gartnere tre forskellige steder til et projekt, der involverer el-installationer og belysning. De kan findes på én platform, hvor de allerede indgår i professionelle samarbejder. Hele pointen er, at gøre det lettere for dig som kunde med virksomhed eller bolig.

Den bedste løsning til dig

Pointen er selvfølgelig også at finde den mest fordelagtige og bedste belysning til dit byggeprojekt. Det kan være udendørs eller indendørsbelysning. Yderligere kan det være belysning, som skal opsættes efter om- og tilbygnings-opgaver eller i nybyggeri. Gennem dygtige samarbejdspartnere og erfaring forvandles dine idéer samt ønsker til virkelighed. Hvis det er nødvendigt inddrages eksempelvis lige fra kommune til ingeniører, arkitekter, entreprenører eller gartnere. På den måde vil resultatet af belysningen gå op i en højere enhed. Samarbejdspartnerne består af et fast udvalg af medarbejdere med adresse på Sjælland. Dertil får de leveret varer dagligt, så der altid vil være hjælp at hente til enhver tid på ethvert sted. Hvis du bliver til fast kunde, er det muligt at få tilbudt en serviceaftale. En serviceaftale sikrer, at ydelsen er afstemt med dine forventninger og behov.

Vedligehold og energioptimering

Hvis det ikke er et splinternyt belysningsprojekt, som du har i tankerne, er det også muligt at få udført vedligehold. Tingende kan også være gode, som de er, men blot trænge til en kærlig hånd. Her kan boligforeninger samt ejendomsadministratorer eksempelvis inddrages. Ved vedligehold af en form for belysning kan en optimering også komme på tale. Gennem optimering kan belysning desuden blive mere energibesparende, hvis det opdateres til en nyere model, som de forskellige samarbejdspartnere kan præsentere dig for. Dette kan samtidig bidrage til en øjenåbner over for nye idéer eller tilkøb af andre belysningsanlæg, som altid kan tilføjes i løbet af processen.

Hensyn til miljøet medtages i processen

Der gives forslag til forskellige energibesparelser med henblik på, at du kan spare penge, men også for at vise omtanke over for miljøet. På den måde slår du også to fluer med et smæk med god samvittighed oven i købet. Det er derfor en selvfølge, at vi også udfører solcelleanlæg. Dermed kan din strøm til belysningen i virksomheden eller boligen blive 100 % miljøvenlig.