Automatiser produktionen og få overskud på bundlinjen

Robotteknologi og specialiserede maskiner gør det bedre og nemmere at have en produktionsvirksomhed. Teknologierne er efterhånden så avancerede, at man ikke behøver at have særligt mange medarbejdere gående på fabrikkerne. Det stiller selvfølgelig også nogle helt andre krav til de medarbejdere, der så er på fabrikken. Det er et must, at de har en teknisk viden og kunnen. De skal vide, hvordan de reparerer og betjener maskinerne korrekt. Ofte er disse maskiner styret via computersystemer.

En stor investering

Robotter og avancerede produktionsteknologi kræver nogle rigtig store investeringer. Derfor kan det måske virke oplagt, at blive ved med at bruge det gamle, hvis det fungerer. Med den attitude kommer man dog ikke særlig langt med i fremtiden. Investering i automatisering vil på sigt give virksomheden en masse fordele. Virksomheden kan spare en mængde lønkroner, fordi robotterne ikke kræver samme antal hænder som ældre maskiner. Derudover vil produktionen kunne blive effektiviseret, og det vil give et overskud til at investere i produktudvikling eller andre områder af virksomheden.

Hvordan kommer din virksomhed i gang?

Har I overvejet automatisering af produktionen, men syntes I, det virker dyrt og uoverskueligt? Robotter fås i alle størrelser og kan designes til, at gøre præcis som I ønsker. Svend Hansen & Søn Maskinfabrik i Horsens er en specialiseret værktøjsfabrik, der kan tilpasse robotter og andet teknologi præcist til jeres virksomhed. Din virksomhed kan få dem designet præcist, så de passer ind i din fabriks arbejdsgange og arbejdsmiljø. Det er en maskinfabrik, der også beskæftiger sig med værktøj og specialmaskiner – Læs mere klik her

Maskinfabrikken fremstiller maskinerne og robotterne efter jeres behov, og der medfølger brugsanvisninger og vedligeholdelsesvejledning. Til konstruktionen benytter virksomheden sig af 3D teknologi, 3D CAM-teknologi, CNC-maskiner, tråd- og sænkgnister samt planslibere.

Virksomheden sætter stor pris på, at have et langvarigt samarbejde med deres kunder, og de agerer også underleverandør til mange andre virksomheder. Svend Hansen & Søn A/S profilerer sig på troværdighed, samarbejde, know-how og totalløsninger.