Få lynhurtigt internet i dag med fibernet

Fibernet er en af de hurtigste bredbåndsteknologier på markedet, hvorfor mange vælger dette. Du har formentlig prøvet det, hvor du hurtigt vil klikke dig ind på en hjemmeside for at finde et eller andet, og så er internettet sløvt. Eller du vil høre musik, og så hakker det. Du orker slet ikke at bakse med det, og du opgiver. Vil du undgå det problem, er fibernet en oplagt mulighed for dig. Du kan se fibernet priser her.

Flere og flere skifter til fibernet

I skrivende stund, er fibernet den hurtigst voksende bredbåndsteknologi i det danske land. Tal fra Dansk Energi i 2016 viser, at der kommer flere og flere fibernet-brugere hver dag. 65.000 husstande samt virksomheder har skiftet til fibernet. Det betyder, at der er 178 nye fibernet tilslutninger dagligt.

 

Samlet set er der omkring 500.000 husstande og virksomheder, der har tilsluttet fibernet, hvilket er anslået i 2016. Endvidere viser andre undersøgelser fra Dansk Energi, at hele 8 ud af 10 danskere vil præferere fibernet, hvis muligheden foreligger.

 

Hvad får du får pengene med fibernet?

Når du skal finde fibernet priser, vil du gerne vide, hvad du får for pengene. Rent teknisk set, så leverer fibernet data via optisk fiber. Optisk fiber er lyslederkabel, som kan transportere signaler via lys og derved danne internet. Dette lyslederkabel er meget tyndt, og selve opbygningen af dette bevirker, at dataene kan transporteres med lysets hastighed, så du kan få hurtig internetadgang. Derfor kalder man fibernet for lynhurtig internetadgang.

 

Mange virksomheder og private vælger netop fibernet, fordi det er blandt de hurtigste på markedet inden for bredbåndsteknologi. Hvad, der også indgår i fibernet prisen, er at der kan være mange på ad gangen, og du kan downloade og uploade, uden at det påvirker hastigheden. Det er en kæmpe fordel, som mange ser muligheder i. Særligt for større virksomheder, hvor der skal være mange på hver dag.

 

Faktisk viser undersøgelser i den forbindelse, at hvis fibernet først er kommet på en arbejdsplads, bliver det ikke valgt fra igen. Med andre ord, er det godkendt. En anden bredbåndsteknologi, som er den traditionelle, er ADSL-forbindelse, som flere virksomheder ikke er tilbøjelige til at vende tilbage til, hvis de først er skiftet til fibernet.

 

Sammenligner man de to, er hastigheden på ADSL 40 mbit/s. På fibernet er hastigheden derimod 500/1.000 mbit/s, hvormed det er langt hurtigere. Skal du se på fibernet priser i dag?