Bøjler og tøjbøjler, den bedste måde at vise tøjet frem på

Følgende artikel er betalt og udarbejdet i samarbejde med de hjemmesider, der linkes til.

Bøjler er efterhånden en gammel kending. Ikke alt tøj kan eller bør foldes, og derfor har vi mennesker i lang tid passet på vores finere og mere elskede tøj med tøjbøjler. Men kan enhver bøjle du til ethvert stykke tøj?

Selvfølgelig er der visse typer af bøjle, som er at foretrække til hvisse beklædningsgenstande. Eksempelvis bør du hænge dine bukser på en dertil lavet buksebøjle, og hvis du har eller har haft småbørn, ved du at det ikke er så ligetil at få en denimkjole til en 6 måneders baby op på en voksenbøjle. Nej, børnetøj skal nemlig på børnebøjler.

Ligeledes bør man tænke over hvilken type bøjle man vil fremvise sit tøj på som forretning. Der er både form og funktion at overveje. Er man indehaver af et renseri, er der særlige renseribøjler, som er nemme at få tøjet både af og på, men disse bøjler vil ikke nødvendigvis være lige så gode at have i en tøjbutik. Renseribøjler er også typisk billigere, da de ofte kommer med kunden hjem, for at holde formen på det nyrensede tøj længst muligt.

Til en tøjbutik skal man både overveje hvad der er skånsomt for tøjet og solidt nok til at holde i længere tid. Hænger man sine flotte blazere op på metalbøjler, sker der intet, men klemmebøjler af metal bør altid have skånsomme gummi-belæg på klemmerne. Klemmebøjler, som også kaldes buksebøjler, vil være gode både til bukser og nederdele.

Selvfølgelig er det også vigtigt at ens butik er indbydende for kunder, så matchende bøjler er altid en god idé. Flotte bøjler til at vise dit tøj frem på vil give kunden en følelse af at her er en butik, som behandler sine varer pænt og ordentligt. Alt efter hvad udtryk du gerne vil have at din butik har, kan du vælge farverige plasticbøjler, matsorte træbøjler eller noget helt tredje! Det eneste du skal gøre, er at følge din vision for din butik!

Visionen for dit firma berører selvfølgelig mere end blot bøjler. Borde til fremvisning af tøj, som ikke skal op at hænge, er også vigtige, og det er kassen naturligvis også. Du kan også overveje hvorvidt og hvorledes du vil pynte din butik. Går du efter et minimalistisk look med enkle metalbøjler og hvide borde, skal du selvfølgelig ikke overgøre det med pynt.

Er du til gengæld typen, som elsker et boho look eller følelsen af at træde ind i et klædeskab, kan der dårligt pyntes nok. Ligegyldigt hvad, vil det nok altid være en god idé at have spejle, men til den mere personlige tøjbutik, kan du eksempelvis have flot indrammede spejle i forskellige små hjørner.

Du kan også overveje kunstige blomster, som helt klart vil give butikken et farverigt pift uden nogle af de tilhørende risici. Er en kunde lige lidt for hurtigt gående forbi med sin nye kjole, er der ingen jord at feje op, hvis en kunstig plante falder ned fra bordet. Kunstige blomster vil også bedre kunne holde til det tungere indeklima som en tøjbutik eller et renseri kan have.