Sikkerhed i virksomheden fra inderst til yderst

Følgende artikel er betalt og udarbejdet i samarbejde med de hjemmesider, der linkes til.

På enhver arbejdsplads er sikkerhed alpha og omega. Jo bedre sikkerheden i din virksomhed er, jo mere kan du fokusere på at gøre, hvad du gør bedst. Flere års arbejde og profit kan forsvinde i et snuptag, hvis man er uheldig, så hvorfor ikke gøre alt man kan i dag for at forhindre katastrofen i morgen? I denne artikel præsenterer vi to måder, hvorpå din virksomhed bliver mere sikker og dermed en bedre virksomhed.

Luk de rigtige mennesker ind

Det er enormt vigtigt, at kun relevante personer og personale har adgang til din virksomhed. www.scantron.dk kan hjælpe dig med at øge kvaliteten af din virksomheds adgangssystemer. De specialiserer sig i totalløsninger, der anvender markedets nyeste teknologi, og de tilpasser systemerne til netop jeres behov. Systemerne er brugervenlige og endda æstetisk præsentable – bygningen kommer altså hverken til at ligne en fæstning eller militært kompleks. Dertil er alle systemerne udviklet til at være så energibesparende som muligt. I kommer derfor ikke til at se energiregningen skyde i vejret til følge.

Hvad tilbyder Scantron?

Scantron.dk har en række forskellige løsninger, så netop dit behov dækkes. Deres løsninger om adgangskontrol inkluderer bl.a.:

  • Dørlæsere og tilhørende adgangsbrikker
  • Nova software centraler
  • Infoskærme – der kan personliggøres efter egne ønsker
  • Booking terminal – touchskærme til on-site booking af lokaler

Derudover har Scantron en lang række løsninger til dørtelefoni, hustelefoner og app-terminaler. Video-telefoni er også muligt, så man er sikker på, hvem man taler med. Kommunikations- og advarselssystemer i forbindelse med brand klarer Scantron.dk også, så kig forbi hjemmesiden og find den næste opgradering til din virksomhed.

Undgå on-site uheld og sygdom

Sikkerhed stopper ikke ved hoveddøren. Også virksomhedens indre skal spille, og medarbejderne skal både være og føle sig trygge. Derfor er det vigtigt at holde sin virksomhed både ren og præsentabel. Nowas.dk fører alt indenfor professionelle rengøringsartikler, der udstyrer din virksomhed med det rigtige værktøj til at håndtere enhver situation. Spildes der fedtet væske på gulvet eller er elektronikrummet fyldt med støv, så skal rengøringshjælpen have ordentlige redskaber at arbejde med – ellers bliver der simpelthen bare ikke rent, og så er både pengene og sikkerheden røget direkte ud ad vinduet. Holdes arbejdspladsen ikke ordentligt ren, øges chancen for sygdomsrelateret fravær på arbejdspladsen ligeså.

Hvad tilbyder Nowas?

Nowas.dk har Nordens bedste sortiment af både rengøringsartikler og udstyr til vinduespudsning. Et professionelt rengøringsfirma, eller et firma med egne rengøringsfolk, kan finde alt der skal til for at holde skidtet væk. Fra de mindste rekvisitter til de største maskiner, så kan du finde det hos Nowas. Du finder både artikler til indendørs og udendørs brug, og skal du bruge vejledning, så står Nowas’ professionelle personale klar ved telefonenerne.

Du kan altså gøre dig selv og dine medarbejdere en stor tjeneste ved at få sikkerheden og renligheden på plads én gang for alle. Vent ikke til uheldet først er indtruffet – det bliver en dyr affære.