Cooler Master er et af markedets mest avancerede brands

Cooler Master er et af markedets mest avancerede brands indenfor kabinetter og har netop lanceret deres nye MasterCase Pro 6 kabinet, som er et designlækkert kabinet og efterfølgeren til Cool Masters prisvindende kabinet i samme serie. MasterCase Pro 6 kabinettet minder indvendigt om de foregående kabinetter i samme serie, mens kabinettets ydre er innovativ og banebrydende.

Kabinettets sorte skal med bløde former giver dit hjem en lækkert touch og gør det muligt at integrerer din computer med resten af din bolig. På den ene side af kabinettet er der dog en sprød detalje, som sande computer geeks vil elske, nemlig glasset, som gør det muligt at se alle dine komponenter. Denne funktion er dog ikke standard, men fås for en merbetaling, hvilket også gør kabinettet mere lukrativt end standarden. Glasset har en indbygget blokade, som gør det muligt at skjule alle overflødige ledninger og lignende i bunden af kabinettet, hvilket giver brugeren mulighed for at bygge en PC op, som i sig selv er et Master Piece. MasterCase Pro 6 kabinettet har endda vundet innovationspriser for b.la. denne funktion.

 

En anden lækker finish er, at kabinettet har en indbygget hvid LED glow, som kan erstattes af enten blå eller rød i bunden, hvilket giver kabinettet en fed lir-funktion. Kabinettet er nyeste bud på stammen indenfor Cooler Masters FreeForm Modular System, som er designet til at give brugeren fri bevægelighed til at skabe en PC, som passer til ens personlige stil og behov.

Kabinettet er 54 cm højt og tillader næsten en total ombygning indvendigt, som giver brugeren muligheden for at skabe en PC til ethvert formål, hvad enten man ønsker flere slots til sit gaming rig eller om man ønsker en hjemmecomputer med bedste vandkølersystem. Den store forskel fra seriens forgængere er, at den magnetiske airflow funktion på kabinettets ydre, som giver mulighed for endnu bedre ventilation, dog bryder de kabinettets glatte overflade og får kabinettet til at se halvfærdigt ud, når de er i brug.

Kabinettet har også nogle mindre attraktive sider, da den eksempelvis kun har to USB porte. Der findes ekstremt mange fede accessories til MasterCase Pro 6 kabinettet, såsom den vertikale SSD bakke, PCI SSD bakke og en vertikal grafikkort holder med riser card, men de er forholdsvist dyre og gør det derfor mindre attraktivt at købe dem, på trods af de mange lækre muligheder de mulige accessories tilbyder. Når kabinettet er i brug, vil LED glowet lyse konstant, medmindre det helt afmonteres og problemet med LED glowet er, at det er alt for skarpt og har en næsten blændende funktion. På trods af MasterCase Pro 6 kabinettets mange fede features er det altså ikke 100% tilfredsstillende og er lige i overkanten af, hvad en almindelig pengepung kan holde til, hvis alle ønskede accessories skal tilkøbes.