CTS: En hjælp til virksomhederne

CTS står for Central Tilstandskontrol og Styring, og det er helt enkelt et anlæg, der består af intelligente enheder, der sammenkobles i et netværk, hvor de gøres i stand til at styre bygningstekniske anlæg som f.eks. varme – eller køleanlæg. De intelligente enheder er programmerbare, og de får deres oplysninger og informationer fra bl.a. temperaturfølere, energimålere og lignende. CTS-anlægget udfører altså handlinger for medarbejderne, så de ikke selv behøver at have fokus på dem. Det kan være noget så simpelt som at tænde lyset, og selvom det ikke lyder som en hjælp, så er det faktisk mange belastninger, som man via. CTS-anlægget kan fjerne fra de ansatte.

Hvad er fordelene ved CTS?

Der er mange fordele ved CTS-anlægget, og det er derfor en god idé at tage det endelige initiativ, hvis du overvejer at investere i sådan et. Vil du gerne vide, hvilke fordele der er, kan du få en oversigt over et par af dem her:

Et godt overblik og simpel betjening

Selve betjeningen og overvågningen er let at have med at gøre, og man får som bestyrer et godt overblik via. grafiske billeder af anlæggene. Her kan man også justere ønskeværdier eller drift-tider, hvis der er behov for dette.

 Energioptimering og besparelser

Da CTS-anlægget selv regulerer efter målerne, vil man opleve energioptimering, og man vil derved kunne lave et par besparelser. Dog afhænger energibesparelsen af anlæggets størrelse og anvendelse, men mulighederne vil være store.

Et godt klima

CTS-anlægget regulerer indeklimaet indenfor alt efter, hvordan klimaet er udenfor. Dette betyder, at man hele tiden sikrer sig et optimalt klima, som er godt for de ansatte. Dette bidrager også til en energibesparelse.

Ønsker du at læse mere om CTS?

Der findes mange flere fordel ved CTS. Vil du vide mere om fordelene ved CTS, kan du gå ind og læse meget mere på Reguvent.dk eller besøge Reguvent i Skanderborg, Aalborg, Århus, Esbjerg eller Herning.