Den foretrukne lufthavn for mange jyder

Danskerne er vilde med at rejse, og det må gerne være så nemt og bekvemt som muligt. Derfor vælger rigtig mange også at rejse med fly, når de skal på ferie, andre ophold eller forretningsrejser. Udover, at det skal være så nemt som muligt, skal det også gerne være billigt, og det er noget jyderne kan forstå – særligt dem i det nordjyske. Derfor er der også mange fordelene for nordjyderne ved at vælge Aalborg Lufthavn, når de skal fra a til b.

 

Mange fordele ved at flyve fra Aalborg

 

Aalborg Lufthavn er blevet et populært valg for mange jyder og nordjyder i særlig grad. Dette skyldes ikke kun, at det er den lufthavn, som ligger tættest på, hvis du er bosat i den øverste del af Danmark. Det skyldes også de mange fordele, der kan fremhæves ved at flyve fra Aalborg Lufthavn. Aalborg Lufthavn kan med sin størrelse tilbyde sine rejsende, at de nemt og hurtigt kan komme igennem security og derfra hurtigt komme til deres gates. Derudover er lufthavnen ikke større end, at baggagen stort set er på båndet inden, du når ud af flyet. Derfor er der en masse tid at spare, når man rejser fra og til Aalborg Lufthavn sammenlignet med mange andre lufthavne.

 

Derudover er det fremhævelsesværdigt, at Aalborg Lufthavn som de få tilbyder gratis parkering. Dette kan i sig selv gøre det attraktivt for selv danskere, der bor længere nede i landet at vælge netop denne lufthavn. Det kan nemlig ofte blive rigtig dyrt, hvis man skal parkere sin bil imens, at man er på ferie. Dette gælder særligt ved længere rejser, hvor det hurtigt vil løbe op.

 

Samtidig tilbyder Aalborg Lufthavn et væld af destinationer, hvorfor den er værd at vælge og rejse fra. Det gælder både charterrejser og rutefly. Derudover er der ofte afgange til de populære destinationer. Lufthavnens popularitet bevirker, at flere og flere flyselskaber har interesse i at tilbyde fly fra netop denne destination. Dette gælder blandt andet Great Dane Airlines, der fornyligt er begyndt at tilbyde fly fra Aalborg til en række attraktive destinationer. Heriblandt Dublin, Edinburgh og Nice, som er spændende storbyer, som man kan vælge af aflægge et besøg med en kort flyvetur fra Aalborg Lufthavn. Derudover tilbyder de også populære feriedestinationer som Rhodos og Mallorca. Der er flere forskelle muligheder med afgange på forskellige tidspunkter af ugen. Det er blot at vælge hvilken rute, der passer til dig.