Der er flere gode grunde til ikke at undervurdere værdien af en firmafest

På rigtig mange arbejdspladser bliver der årligt holdt flere forskellige firmafester. Der bliver drukket snaps, spist flæskesteg og spillet pakkeleg til julefrokosterne, leget sjove lege til sommerfesterne og hygget og sunget fællessang til jubilæerne. Det er dog ikke alle chefer, der mener, at det er nødvendigt med en firmafest, og nogle ser ikke værdien i det. Men der er altså mange gode grunde til, hvorfor det kan skabe værdi at holde firmafest – læs blot med her. Vil du ikke selv stå for at arrangere festen, kan du hyre et eventbureau til at arrangere det hele. Se mere på eventbureau København.

Forkæl de ansatte

Mange medarbejder vil være ellevilde efter at komme til firmafest, og at være sammen med kollegaerne uden for de faste arbejdsrammer. At holde en firmafest er en god måde at forkæle medarbejderne på, og at vise, at man som chef er taknemmelig for deres hårde arbejde.

Motiver folk til at levere endnu mere

En firmafest kan bruges som motivation for medarbejderne. Hvis du som chef eksempelvis annoncerer, at der til årets sommerfest om et par måneder vil blive kåret årets bedste medarbejder inden for forskellige kategorier, vil de ansatte stræbe efter at nå den titel. Udlov også gerne en præmie til vinderne, så der er en gulerod at arbejde efter.

Få folk ud af deres komfortzone og lad medarbejderne lære hinanden bedre at kende

Slutteligt er en firmafest også alletiders mulighed for at ryste medarbejderne mere sammen, så de kan arbejde bedre sammen. Arranger teambuildingaktiviteter og lege, som kræver samarbejde og brug af forskellige kundskaber og evner, så medarbejderne er nødt til at hjælpe hinanden. Lav også sjove aktiviteter, som kan få medarbejderne ud af deres komfortzone og løsne lidt op.