Derfor skal du bruge en havemand

En virksomhed består ikke altid kun af en bygning, som skal vedligeholdes. Der hører normalt også noget natur med til virksomheden, som ligeledes kræver vedligeholdelse, så virksomheden altid fremstår pæn. Det kan være svært at finde tid til hækklipning og græsklipning og det kan være dyrt at hyre en fuldtidsansat til det. Det er her en havemand og anlægsgartner kommer ind i billedet.

En havemand kan bruges til et hav af opgaver, som en virksomhed kan have brug for.

Hækklipning og græsklipning

Hække skal som bekendt klippes i løbet af sommeren og ikke senere end August. Én klipning om året er som udgangspunkt nok, men hvis hækken ikke ser ud som man ønsker, kan man sagtens klippe hækken to gange i løbet af sommeren – én gang i juni eller juli og så igen i august. Det er altså en opgave som oftest skal klares i løbet af børnenes sommerferie og det kan være svært, når man skal på ferie og så tilbage på arbejdet. En havemand kan sørge for at hækken bliver klippet og fremstår pæn imens du nyder din ferie.

Græs skal dog klippes lidt oftere, så det ikke bliver for langt og det ser misvedligeholdt ud. En havemand kan komme og slå græs, når du har behov for det. Så slipper du også selv for at købe en græsslåmaskine og svinge den rundt udenfor.

Træpleje, beskæring og fældning

Træer virker ikke umiddelbart som noget, der skal vedligeholdes. Hvis de dog ikke gør det, kan de vokse helt ud af kontrol. De kan spærre for vinduer eller døre og de kan sørge for at solen ikke kommer ind ad jeres vinduer. En havemand kan beskære træer, når de vokser ud af kontrol. En havemand kan også sørge for at fælde træer, der er i vejen.

Nyanlæg eller omlægning af terrasse, indkørsel osv.

Specielt indkørsler og parkeringspladser ved en virksomhed har en stor effekt på, hvordan virksomheden fremstår for uvedkommende. Dit kontor kan være nok så pænt. Hvis udendørsarealerne ikke passer til det, så vil folk få et dårligt indtryk. For små eller for få parkeringspladser og grimme fliser fuld af ukrudt eller flisepest kan alle sammen være afgørende for dine kunders opfattelse af din virksomhed. En anlægsgartner kan hjælpe med at lave en ny parkeringsplads eller indkørsel, som sender et positivt signal til dine kunder og giver dem lyst til at komme tilbage.