Har I brug for at være flere i samme telefonmøde?

Det er muligt at få mange forskellige smarte telefonløsninger, hvor I blandt andet kan være flere i samme telefonmøde. Gode telefoniløsninger nemlig super vigtige i en virksomhed, både til intern og ekstern kommunikation. Det kan Lund & Erichsen hjælpe dig med.

Har I alle de muligheder, I har brug for på arbejdspladsen, når det kommer til telefoniløsninger? Det er nemlig noget af det, der kan gøre hverdagen meget nemmere. God kommunikation er alfa og omega i virksomheder, og i en virksomhed, hvor der eksempelvis bliver holdt mange møder, så er det en god idé at have en smart mødetelefon.

Hos Lund & Erichsen arbejder de med at lave telefoniløsninger til virksomheder, der er både professionelle, effektive og driftssikre. Der er muligheder for mange forskellige løsninger, I kan blandt andet både få mobiltelefoner, bordtelefoner og softphones, hvor kommunikationen foregår igennem en computer, og det er også muligt at få en kombination af dem. Noget af det, I blandt andet kan få er mødetelefoner fra Flexfone, hvor I kan holde gratis telefonmøder, fordi de ikke koster andet end almindelig telefontaksts. Hvis I gerne vil kunne være flere i samme telefonmøde, så kan I også få en Jabra Speakerphone, hvor flere kollegaer kan være med i samme møde fra samme lokale. Her findes der mange forskellige udgaver, alt efter antal deltagere, mødelokalets størrelser.

Hvis du gerne vil høre mere om dine og din virksomheders muligheder for erhvervstelefoni, så ring eller skriv gerne til Lund & Erichsen, og så vil de rådgive dig og hjælpe dig til, hvilken løsning, der er mest optimal for jeres virksomhed. Ingen af løsningerne er bindene, så du kan sagtens prøve dem i en periode uden problemer. Læs mere på https://www.l-e.dk/kompetencer/erhvervstelefoni/.