Derfor skal I benytte jer af industrilakering

Har I et element, der skal holde længe eller et, der trænger til en kærlig hånd? Så kan det sagtens være, at industrilakering lige er noget for jer.

En lakering kan ske på flere forskellige overflader. Man kan udføre industrilakering af stålelementer, træ, plast, aluminium, stål og diverse kunststoffer.

 

Det gør elementet flottere

Uanset hvad I ønsker at få lakeret, så kan I være sikre på, at et flot resultat kan opnås. En lakering er nemlig ikke bare en beskyttelse af et givent objekt – i mange tilfælde er det også en udsmykning!

I kan fx vælge at overtrække elementet med en glansfuld lakering.

Man kan naturligvis også altid vælge en gennemsigtig lakering, hvis man ikke ønsker at ændre på elementets udseende. Nogle vælger industrilakering udelukkende for den beskyttende effekt, det medfører.

 

Jeres udstyr holder længere

Det er mest almindeligt, at man laver industrilakering på noget, som udsættes for meget brug. En lakering er et ekstra lag, der tilføjes på det element, det skal dække. Det er i stedet for lakering, og ikke objektet, der får ridser og skrammer.

Derudover skal lakering sikre mod korrosion. Korrosion er en uønsket nedbrydelse af metaller og det, du højst sandsynligt kender under betegnelsen “rust”. Rust er det, der forekommer når stål eller metal får en korrosion.

Korrosion er faktisk metallernes naturlige tilstand, da langt de fleste metaller eksisterer som en kemisk forbindelse og ikke i naturen i ren form.

Korrosion sker derfor, når metallerne vender tilbage til deres naturlige tilstand. Dette sker naturligt hurtigere eller langsommere alt efter, hvilket forhold elementet står under.

Når man vælger at bruge penge på lakering, skal man forstå det som en investering. Det er en effektiv beskyttelse, så det er en investering i dine produkter, der betyder, at de ikke skal skiftes ud lige så jævnligt.

Korrosionsklasser

Det givne element kobles sammen med forskellige korrosionsklasser, alt efter hvilke forhold det står under.

Den laveste korrosionsklasse betegnes som C1 og indebærer elementer, som står indenfor i et beskyttet klima. Den højeste korrosionsklasse betegnes C5-M og indebærer elementer, som fx står ved en kyst, hvor saltindholdet er meget højt. Denne har nemlig brug for høj beskyttelse.