Dette rengøringsprodukt gavner industrien

Hvis ens daglige arbejdsgang foregår i produktionslokaler, på betongulve eller omgivet af maskiner, så har man nok selv indgående kendskab til, hvor let arbejdsmiljøet eller maskiner kan blive snavsede. Som håndværker, hvor arbejdet med råmaterialer er i fokus, er en ordentlig rengøring ligeledes en prioritet for at kunne opretholde sunde og indbydende arbejdsforhold.

 

Derfor kan man gøre sit for at forebygge snavs, støv og bakterier på arbejdspladsen. Mange virksomheder har et væld af forskellige rengøringsprodukter, som kun kan bruges til enkelte og meget specifikke formål. I kampen mod fedt, bakterier, sod eller olie, skal der ofte tages skrappe rengøringsmidler i brug for at holde niveauet nede.

 

Grovrengøringsmiddel til alle typer opgaver

Men faktisk kan man gøre rengøringstjansen lidt lettere. Grovrengøringsmidlet SUPER 1 ALKA kan bruges til industrirengøring, og det har et væld af anvendelsesmuligheder. Eksempelvis kan det bruges til den daglige rengøring af gulve, trykspuling af erhvervskøretøjer eller til afvaskning af olierede og indfedtede maskindele.

 

Kort sagt er der tale om et meget alsidigt produkt, som kan bruges i mange brancher. Blandt andet kan det bruges i skibsindustrien og hos smede og malere samt i andre håndværk. Det er den danske virksomhed Sapolux, som står bag produktet. De har base i Hirtshals, hvorfra de leverer til hele Danmark.

 

Effektivt selv ved små koncentrationer

En anden fordel ved SUPER 1 ALKA er, at den er meget drøj i brug. Dette betyder, at der blot skal bruges en lille mængde af det alkaliske produkt til at lave en stor rengøringsportion. Faktisk er blandingsforholdet 1 del SUPER 1 ALKA til 10-20 dele vand. Hermed varer produktet altså i lang tid, og selv i små mængder gør det underværker.

 

Slip for at overbelaste din vaskemaskine

Hvis man er i en branche, hvor arbejdstøjet bærer præg af hårdt arbejde eller omgang med maskiner, så behøver man ikke nødvendigvis skulle overbelaste sin egen vaskemaskine med det beskidte tøj.

 

I stedet kan SUPER 1 ALKA også anvendes som iblødsætningsmiddel til meget snavset tøj, som bærer præg af arbejdsomhed. Hermed slipper det værste skidt og smuds tøjet, og man slipper for at skulle vaske sit arbejdstøj ad flere omgange.