En hjælpende hånd på din arbejdsplads

Annonce

En hjælpende hånd på din arbejdsplads

 

Du kender nok bedst løfteborde og løftebordsvogne fra automekanikerens maskinhal, men har du nogensinde tænkt over deres mange muligheder? For ikke at tale om deres evne til at bidrage til et bedre arbejdsmiljø?

 

Løfteborde og -vogne giver dig og din virksomhed en unik mulighed for at løfte tunge genstande, hvor end de skal hen – og uanset genstandenes form og tyngde. Denne funktionalitet gør bordene brugbare i mange forskellige typer af virksomheder, heriblandt firmaer med omfangsrige lagrer samt steder, hvor der pakkes mange store ordre.

 

Pas på dine medarbejdere

Løftebordene kan blive en hjælpende hånd i hverdagens arbejde, både når det kommer til at løse opgaver, der ikke kan løses med håndkraft alene, men også i forhold til at skabe et bedre arbejdsmiljø og passe på dine medarbejdere. Et løftebord er en ergonomisk løsning til at klare tunge og besværlige løft på arbejdspladsen, således at du undgår dårlig ryg og andre arbejdsskader. Læs mere om, hvordan du kan undgå at få skader ved at bruge den rette løfteteknik her.

 

Det allerbedste råd er og bliver dog at undgå eller minimere antallet af løft i arbejdsdagen og derigennem skåne kroppen. Det er her løftebordene kommer ind i billedet. Deres mange egenskaber og fleksibilitet gør det både muligt at løfte så få kg som muligt, men også at optimere medarbejdernes arbejdsstillinger. Løfteborde kan justeres til lige præcis den højde, der er bedst til din arbejdsposition, og gør dem derfor ergonomisk korrekte i mere end én forstand.

 

Orden er alfa og omega

Løftebordene optimerer dog ikke kun det fysiske arbejdsmiljø for dine medarbejdere. De kan også bidrage til at effektivere arbejdsgangene, hvilket blandt andet kan gøres ved at løftebordene assisterer med at stable varer, udligner niveauforskelle eller hjælper til med at læsse af og på lastbiler i et hurtigere tempo.

 

De fleksible borde kan ligeledes hjælpe med at holde orden på din virksomheds lager. Og orden på lageret effektiviserer ikke kun selve lagerbeholdningen med bedre indretning og pladsbesparelse. Det optimerer også arbejdsgangene, at lageret er i stringent orden, og at varerene placeret på de mest intuitive pladser, uanset hvilken højde det måtte være i. Det gør det nemmere for medarbejderne at finde varerene og sparer således tid – og som vi alle ved, er tid penge. Læs mere om, hvordan orden på dit lager både kan spare dig tid og penge lige her.

 

Alt i alt er løfteborde en god investering for dig, der ønsker en hjælpende hånd i din virksomhed – i mere end én forstand.