Er der styr på virksomhedens køretøjer og maskiner?

I mange virksomheder er omdrejningspunktet de køretøjer og maskiner, der finder i eksempelvis produktions- eller lagerhallen. Lige så vel som der skal tages godt hånd om virksomhedens medarbejdere, så skal der også tages godt hånd om virksomhedens maskineri – begge dele er nemlig uundværlige for at virksomheden kan køre rundt.

 

Få maskineriet serviceret

… så du er sikker på, at alle maskiner og redskaber overholder sikkerhedskravene. På den måde slipper du både for en stor bøde til virksomheden, og du undgår at dine medarbejdere kommer unødigt til skade, fordi der var problemer med maskineriet.

 

Invester i maskiner, der kan optimere arbejdsgangen

En af nøgleværdierne for de fleste virksomheder er, at have glade medarbejdere – glade og tilfredse medarbejdere udfører et bedre stykke arbejde, og de er mere effektive. Det betyder, at en virksomhed med glade medarbejdere er mere effektiv, og at omkostningerne kan minimeres, og i sidste ende betyder det et større plus på bundlinjen. En af de måder, hvorpå man kan glæde medarbejderne, er ved at investere i maskiner, der kan optimere deres arbejdsgang. Maskiner, der er lette at håndtere, og som frigør medarbejderne for tunge og trælse løft, vil højne deres humør og derved optimere deres arbejde.

 

Trænger batteriet til en udskiftning?

Mange maskiner kører på el, hvilket betyder, at der findes et batteri på dem. På et eller andet tidspunkt vil batteriet uvægerligt trænger til en udskiftning, og så er det værd at overveje at investere i gel batterier. Med gel batterier får maskinerne og køretøjerne en ekstra høj ydeevne, samtidig med at batteriet er langtidsholdbart, og derfor hverken skal oplades særligt ofte eller udskiftet særligt tit. I Esbjerg, Fredericia og Kolding findes en forhandler, der har et stort udvalg af gel batterier.