Erhvervslejemål, der emmer af sjæl

De fleste af os bruger næsten halvdelen af vores liv på arbejdspladsen. Derfor bør arbejdspladsen være et sted, hvor man trives, og hvor der er rart at opholde sig. Noget der kan hjælpe på det, er helt klart omgivelserne. Der skal være en god fornemmelse. Derfor har vi fundet et ejendomsselskab, der netop udbyder erhvervslejemål i Aarhus, som stråler af fortid, nutid og fremtid under samme tag. For det er nemlig drivkraften bag.

Ejendomsselskabet hedder Olav de Linde, og er både kendt og anerkendt for at bygge, renovere, forny og forvandle erhvervslejemål i Aarhus. Ser du et erhvervslejemål fra ejendomsselskabet Olav de Linde, er du ikke i tvivl – i hvert fald ikke hvis du ser det inde fra. De kører nemlig en helt speciel stil, som emmer af alsidighed, kant og karakter. Hvert lejemål er gennemtænkt ned til allermindste detalje, sådan at du har rammerne for at skabe den perfekte tilværelse på din arbejdsplads.

Forkærlighed for genbrug

Mottoet hos ejendomsselskabet Olav de Linde er klar; de fornyer for at bevare. Derfor vil du i deres erhvervslejemål i Aarhus altid kunne mærke fortidens sjæl og historie. Oftest vil byggeselskabet finde og bevare de oprindelige mursten, som bygningen i sin tid blev skabt af. Det giver bygningerne et råt og oprindeligt udtryk.

Udover det æstetiske, som Ejendomsselskabet Olav de Linde er helt suveræne til, så er vi også helt vilde med, at de har en forkærlighed for at genfinde og genbruge de materialer, bygningerne i forvejen gemmer på. Det kan være charmerende trægulve, træbjælkekonstruktion i lofter eller smukke terrazzogulve. De gode, gedigne materialer bliver altså genbrugt – det historiske håndværk og de finurlige genstande fra lokalernes tidligere liv og virke. Det er nemlig dét, der giver erhvervslokalerne i Aarhus sjæl og dybde.

De fleste af de bygninger, som ejendomsselskabet Olav de Linde ser sig for øje i Aarhus, er tidligere fabrikker, pakhuse same industri- og produktionsbygninger. Derfor vil nogle af de erhvervslokaler, du finder i Aarhus have en historie som lokomotivfabrik, chokoladefabrik og nogle har rummet arbejdsliv for havnens medarbejdere. Alle lokationer har hver deres historie, som også vil afspejle sig i udtrykket af erhvervslokalerne.

Så hvis du er på udkig efter de mest fantastiske, unikke og ikke mindst lokaler, der emmer af sjæl og historie med et morderne twist, så er erhvervslejemål i Aarhus hos Ejendomsselskabet Olav de Linde det helt rigtige valg.