Styrk erhvervsnetværket med Race Club

I dag betyder ens netværk utrolig meget, når det kommer til udviklingsmuligheder inden for sit felt, nye og dygtige medarbejdere samt et styrket fællesskab om passioner og nye tiltag i ens hjemby. Derfor er Race Club et af de erhvervsfællesskaber, som du kan indgå i, og hvor du får lov til at møde andre mennesker i øjenhøjde, samtidig med at I får nogle gode oplevelser sammen. Her kan du læse mere om, hvad Race Club er for en størrelse, og hvorfor det er godt for dig at blive en del af et netværk, der både kan styrke dig selv og dit erhverv.

 

Hvad drejer det hele sig om?

Måske det lyder lidt rodet for dig, så vi vil gerne fortælle dig lidt mere om, hvad det hele går ud på. Race Club er et landsdækkende erhvervsnetværk, der består af fire netværk beliggende forskellige steder i Danmark. Du finder en afdeling i Aarhus, en i trekantsområdet, en på Sjælland og en på Fyn. Hertil hører en aktivitetskalender, der rummer en masse aktiviteter for de fire grupper, og to fælles netværksmøder, hvor alle er samlet. Hele formålet med dette erhvervsnetværk er at give nogle gode oplevelser, som er værd at bruge tid på til trods for en travl kalender. Dertil følger også ambitionen om at skabe et netværk med fokus på gastronomi og sport, og hvor du kan slappe af med tankerne et helt andet sted end normalt.

 

Hvorfor skal du være en del af Race Club?

Foruden deres ambition om at skabe nogle unikke oplevelser for dig er der også en række andre fordele ved at deltage i et erhvervsnetværk som Race Club. Du får lov til at trække dig fra hverdagens professionalisme og have fokus et andet sted, hvor du kan tale med mange andre fra erhvervslivet. Samtidig skaber det nogle gode forudsætninger for dig, hvis du ønsker at få nogle nye kontakter og bekendtskaber inden for erhvervslivet, som du senere kan trække på, hvis behovet opstår.

 

Samtidig får du nogle fælles oplevelser med nogle mennesker, der også er kvalitetsbevidste og forventer noget af arrangørerne. Det uformelle netværk vil skabe nogle stærke relationer, og Race Club sørger for oplevelser og aktiviteter, der ikke bare er de helt almindelige udflugter, som du ellers ville kunne deltage i. Og så vil du forhåbentlig blive inspireret af de gastronomiske tiltag og helt unikke oplevelser, hvilket er rammerne om erhvervsnetværket og tankerne bag dette koncept.