Få hjælp til ombygning af dit hus

Går du med ombygningstanker og drømme om at forny dit hus? Med en mindre renovering kan man faktisk gøre en rigtig stor forskel. Vi opholder os rigtig meget i vores hus, og det er her, vores personlige base er. Derfor er det super vigtigt, at det er et sted, hvor vi kan slappe af, og et sted som vi holder af at være.

Hvis du skal renovere dele af dit hjem, er det en god idé at få en professionel murer med fra starten af. Det kan være med rådgivning og hjælp til planlægning, samt udførsel af arbejdet. Kontakt en murer for hjælp til totalløsninger eller dele af arbejdet. Skal det udføres i Nordjylland i nærheden af Hirtshals eller Hjørring, er murermester Rasmus Zielke et godt valg – Læs mere her

Vær kreativ og modig

Når du skal renovere dit hjem, kan du ligeså godt sætte dit eget kreative og personlige præg på det. Det er en god idé at være bevidst om, at huset skal sælges en gang, men de fleste ting kan hurtigt gøres neutralt. Derudover kan de fleste godt lide et hus med charme og personlighed, så salgsværdien skal man ikke bekymre sig alt for meget om. Søg inspiration i boligmagasiner, på nettet og på messer. Du kan f.eks. bruge sider på internettet som Pinterest, Instagram eller Frameweb. Køb en billig opslagstavle og lav et moodboard med en plan for din renovering.

Renover energivenligt

Når du først skal til at renovere, kan du lige så godt gøre det miljøvenligt. Mange ældre huse har dårlig isolering og vinduer, samt dårlige varmekilder. Husets værdi øges markant, når du renoverer miljøvenligt, og det er slet ikke så besværligt, som man skulle tro. Du kan nemt isolere loftet og eventuelle hulmure med granulat og skifte til energiruder. Det er besparelser, du virkelig kommer til at kunne mærke på varmeregningen. Skal du have nyt tag, kan du overveje at udskifte dem med solcelletagsten.