Vil du gerne have din hjemmesiden til tops i Googles søgeresultater?

Hvis du har din egen hjemmeside, hvad end det er i forbindelse med en virksomhed, blog eller noget helt andet, så ønsker du nok, som de fleste, at andre ser din hjemmeside. Man kan undre sig meget, hvis der ikke kommer nogle besøgende på hjemmesiden, når man har brugt tid og energi på den, men det er der en god forklaring på. Hvis folk ikke ser din hjemmeside, så er det ofte, fordi den ikke ligger særlig højt i Googles søgeresultater. Det vil sige, at folk sagtens kan søge noget på Google, som har relation til din hjemmeside, men ikke finde den alligevel, fordi den ikke ligger øverst i søge resultaterne.

Det er i bund og grund de færreste, som nogensinde kigger på side 2 i Googles søgeresultater, og derfor er det vigtigt, at man ligger højt oppe. Hvad kan man så gøre for at ændre det? Der er mange forskellige måder, men hvis man ikke vil betale en masse for det, så kan man søgeoptimere sin hjemmeside ved at bruge SEO. Herunder ligger der mange forskellige metoder, men en af de simple, man kan starte ud med, er linkbuilding. Det er en af de mange måder, man kan gøre sin hjemmeside mere synlig – Læs mere om linkbuilding – klik her

 

Hvorfor skal jeg bruge linkbuilding?

Linkbuilding handler kort sagt om, at en anden hjemmeside linker til din hjemmeside. Dette er vigtigt, fordi Google ser det som en anbefaling af din hjemmeside. Googles opgave er at give brugerne det mest relevante indhold i forhold til deres søgning, og derfor er det kun positivt, hvis andre linker til din hjemmeside, og på den måde giver dig en anbefaling i Googles øjne. Det er altså en vigtig faktor, som man gør sig klogt i at mestre, hvis man vil søgeoptimere sin hjemmeside og komme højere op i Googles søgeresultater.