Få inspiration til pynt og tema ved den næste firmafest

Hvis du er en af dem, der har trukket det korte strå og skal i gang med at planlægge den næste store firmafest, så er det vigtigt, at du overvejer pynt og tema meget nøje, da det har betydning for stemningen. Derudover så bør der også være en tydelig sammenhæng mellem pynt og tema, som gæsterne forstår og kan huske flere dage efter. Der findes dog mange muligheder, og derfor er der herunder nogle eksempler, der kan inspirere.

Find et overordnet tema og vælg pynten ud fra det

Under havet
Hvis du vælger et tema, der er inspireret af havet, så kan du vælge at pynte meget enkelt, hvor der er fokus på de blå farver og lidt pyntesten på bordene. Du kan også vælge at sætte alt over styr og arrangere en kæmpe havfruefest. Det vil sige, at du går amok i blå og grønne farver. Der pyntes med sand, muslingeskaller, glitter og loftet er dækket af balloner, så gæsterne virkelig får fornemmelsen af, at de er under havets overfalde.

De dødes dag
I Mexico er der noget, der hedder De Dødes Dag, hvor man mener, de døde vender tilbage til de levendes verden. Dette fejrer man både i private hjem og på gaden. Det er en festdag i sig selv, og derfor er der mange muligheder for farverig pynt. Du kan bl.a. pynte med nogle farverige dødningehoveder, som du har printet ud eller malet. Der kan også hænges nogle sombreros op for at indikere den mexicanske afstamning.    

Gør noget ekstra for dine gæster og kollegaer

Udover pynten og temaet så bliver en fest bare lidt bedre, når der bliver gjort lidt ekstra for gæsterne. Du kan for eksempel lægge en rød løber ud ved indgangen til festen eller sætte en lille gave ved hver plads, hvor der er hovedpinepiller, vabelplaster eller tyggegummi i. Det er en sjov lille ting, som vil blive husket, efter festen er slut.