Find de perfekte lamper til din bolig

Det kan være svært at finde de helt perfekter lamper til dit hjem. De forskellige rum kræver forskellig belysning. På markedet findes et stort udvalg af forskellige lamper, som hver har sit særlige udtryk. Derfor kan du også helt sikkert finde lamper som passer ind i din indretning.

Herunder får du en lille guide til, hvordan du finder de perfekte lamper til dit hjem.

Hvilket rum skal have nye lamper?

Det kan være meget forskelligt, fra stue til køkken, hvilke lamper du ønsker i indretningen i rummet. Overvej først hvilken stemning belysningen i rummet skal bidrage med. Skal det være en ægte nordisk stemning med klassisk design? Eller skal det være en afdæmpet og varm atmosfære?

Vælg den lampe der passer bedst til rummet

Når du har overvejet, hvilken stemning du ønsker i rummet, kan du efterfølgende overveje, hvilken type lampe du ønsker. Skal det være en pendel, bordlampe, gulvlampe eller noget helt fjerde? Her hos designovation finder du et stort udvalg af mange forskellige slags lamper og belysning til din indretning.

Et par gode råd med på vejen

Udvalget af flotte lamper er så stort, at det kan være svært at vælge, hvilken lampe man ønsker. Derfor får du her et par forslag til, hvilken type lampe som passer godt til de forskellige rum i hjemmet.

  • Stuen: Vælg en pendel eller anden loftslampe som passer godt i din indretning. En flot lampe kan være med til at sætte prikken over i’et i din indretning. Suppler evt. med en gulvlampe hvis du mangler ekstra lys.
  • Køkkenet: Her er flotte, dekorative loftslamper også en god løsning. I køkkenet kan det dog være rart med god, bred belysning som rammer hele rummet. Derfor er spotlamper ideelle i køkkenet.
  • Soveværelset: Vælg en rolig belysning i soveværelset. Det kan f.eks. være med en loftslampe eller blot et par væglamper på hver side af sengen.