Ejendomsvurdering

Gode råd til dig der skal have nyt badeværelse

Er du nybygger og skal til at planlægge husets badeværelse? Eller trænger badeværelset i dit hus blot til at blive skiftet ud? Der er mange ting, du skal forholde dig til, og det kan ofte virke uoverskueligt. Derfor får du herunder nogle gode råd til planlægningen af dit nye badeværelse.

Brug en professionel vvs‘er

Når et badeværelse skal anlægges er der utrolig mange rør og ledninger, som der skal holdes styr på. Det er alt sammen ledninger og rør som har en funktion. Derfor er det utrolig vigtigt, at vvs-arbejdet bliver udført korrekt og professionelt. Derfor bør du altid vælge en professionel vvs’er, så du er sikker på, at arbejdet bliver gjort uden fejl og mangler. Pilegaard-Henriksen A/S er din lokale vvs’er i Odense og tilbyder bl.a. montering af vvs-installationer i dit nye badeværelse.

Vælg den rigtige gulv- og vægbeklædning

På badeværelset er det vigtigt at gulvet og væggene er beklædt med et materiale som er beregnet til vådrum. Det kan f.eks. være klinker. Klinker fås i et utal af varianter, og du bestemmer selv, hvordan du vil kombinere det. Du kan f.eks. kombinere aflange, brede klinker på gulvet med mindre, smalle klinker på væggene. Kun din fantasi sætter grænser. Når du vælger en beklædning beregnet til vådrum, undgår du råd og svamp på badeværelset. Det er med til at opretholde et sundt indeklima.

God ventilation/udluftning

For at opretholde et sundt indeklima er det vigtigt med en god udluftning i et vådrum. Er du nybygger, kan det være en fordel at bygge rummet med et vindue. Så kan du altid lufte ud i rummet. Alternativt kan du få installeret et god ventilationsanlæg. Anlægget hjælper dig med at lufte ud og sørger for, at luftfugtigheden i rummet holdes på et passende niveau. Dette kan din vvs’er også hjælpe dig med.