Gør det svært for tyven at bryde ind

Det er aldrig sjovt at have besøg af en tyv. Vil I gerne undgå indbrud i jeres virksomhed, er der flere ting, I kan gøre for at nedsætte risikoen. I kan blandt andet installere videoovervågning og alarmsystem. Det kan betale sig at gøre noget, Danmark er nemlig et af de lande i EU, der har flest indbrud pr. indbygger. God sikring mindsker risikoen for, at tyve kigger forbi. Står arbejdspladsen tom om aftenen og i weekenderne, er det en god idé at have lys tændt, så indbrudstyven ikke kan skjule sig i mørket. Af samme grund er det ligeledes en god idé at have lys på facaden.

Indfør gode lukkerutiner på arbejdspladsen

Når arbejdsdagen er slut, og medarbejderne forlader arbejdspladsen, er det vigtigt, at der ikke er åbne vinduer og ulåste døre, for så kan en indbrudstyv nemlig let få fat på jeres ting. Har I helt klare regler for, hvad der skal gøres, når arbejdsdagen er slut, for eksempel at sidste mand tjekker døre og vinduer, kan I reducere risikoen for indbrud.

Låse, videoovervågning og alarmsystemer

Videoovervågning og alarmsystemer kan være med til at afskrække tyven fra at begå indbrud. Har I installeret videoovervågning og alarmsystem, kan det anbefales, at I skilter med det, for at vise eventuelle tyve at det er besværligt at bryde ind i jeres virksomhed. Gode låse på alle døre og vinduer gør det også mere besværligt at bryde ind. I kan dermed selv gøre en del for at forhindre indbrud. Det kan derfor godt betale sig at gøre noget ved sikkerheden på jeres arbejdsplads, og I kan for eksempel få lavet et sikkerhedstjek, så I kan finde ud af, hvor I kan forbedre sikkerheden. I kan læse meget mere om, hvordan I sikrer jeres virksomhed hos Bagger Låse & Alarm A/S.