Dette skal du kigge efter i en stregkodescanner

En stregkodescanner er næsten uundværlig i dagligdagen hos mange virksomheder. Der er utallige opgaver, som skal udføres, hvor en stregkodescanner er nødvendig, og hvis scanneren bruges dagligt, er det essentielt, at kvaliteten er på plads. Du skal derfor vælge den rigtige scanner til netop din virksomhed, og det kan være lettere sagt end gjort. Der findes mange forskellige slags scannere, så det er derfor vigtigt at vide, hvad du har brug for. Du kan læse vigtige egenskaber herunder.

3 vigtige egenskaber

Hvilken scanner er du ude efter? Der er både almindelige, håndfri, håndholdte, trådløse og meget mere. Der er en række forbehold, som du skal have for øje, når du vælger scanner, og det er ligegyldigt, om du skal bruge den i en butik eller på et lager.

Stationær eller flytbar?

Det er selvfølgelig vigtigt at vide, om man skal kunne flytte rundt på scanneren. Har du behov for at kunne gå med en håndholdt stregkodelæser, eller er det acceptabelt, hvis scanneren er stationær? Der er fordele og ulemper ved begge løsninger, så det handler om, hvad der virker mest optimalt for dig.

1D eller 2D

Dernæst skal du blive enig med dig selv om, hvor meget scanneren skal være i stand til at læse. 1D er den mest normale, og det er blandt andet også det, der bruges, når der skal scannes almindelige dagligvarer i den lokale butik. Derefter er 2D lidt mere kompliceret, og det er ikke alle scannere, der kan klare det. 2D er for koder, som kan indeholde mere information så som QR-koder. Find derfor ud af, hvad du har brug for.

Har du brug for at kunne manøvrere rundt?

Det kan være svært at nå diverse stregkoder, hvis scanneren har en begrænset ledning, eller hvis objektet, hvor stregkoden står på, er meget tung. Derfor bør du overveje, om en stregkodescanner med ergonomisk greb og usb-stik er nødvendigt for dig.

Find et stort udvalg

Såfremt du ønsker at se et stort sortiment af kvalitetsscannere, så kan du komme til det ved at klikke videre her.