Gør dit hus mere attraktivt

Det er blevet tid til at huset skal sælges, men helt ærligt ser det lidt nedslidt ud – Hvad kan der gøres? Der er mange muligheder for hvordan huset kan blive opfrisket og blive mere attraktivt for købere.

Et helt nyt udvendigt udtryk

Facaden på et hus er altid det første man ser, når man er ude og kigge på hus. Husets udvendige stand er det første der fanger blikket, og som man ved er førsteindtryk alt afgørende.

Det kan være taget skal have en grundig opkvikker eller at selve huset facade er ved at være lidt nedslidt.

Det er vigtigt for husets stand at der er en stærk og beskyttende facade. Derfor kan det anbefales at undersøge om husets facade skal have en make-over.

For at få en langtidsholdbar, stærk og nem opdatering til husets facade, kan det anbefales netpuds. En netpudsrenovering er med til at forstærke dit hus’ facade samt mindre risikoen for revner. Opleves der ofte fugtophobninger i konstruktionen, kan netpuds også være med til at mindre risikoen for dette, da denne pudsemetode hjælper ydervæggen til at ånde bedre – Læs mere her

Netpuds skal dog gøres af en professionel, for hvis arbejdet ikke udføres korrekt, kan dette være skadeligt for huset.

Vedligehold fra starten

Fra indflytningsdagen bør man være opmærksom på at huset en dag skal sælges igen.

Vedligeholdelse af huset løbende er derfor en nem måde at holde huset fristende for købere, når dagen kommer hvor huset skal sælges.

Derfor husk at jævnligt vedligeholde især de store ting som tag, isolering osv. Men husk også at små ting kan hjælpe, som at hyppigt rengøre hele huset, behandle eventuelle trægulve m.m.

Når huset skal sælges

Dagen er kommet og beslutningen om at huset skal sælges er taget. Mange ting kan nu gøres for at holde huset i en stand som kan lokke købere til.

Huset skal nu rengøres grundigt og vinduerne får en pudsning. Fremvis store åbne rum bedre ved at roker møblernes placering, så rummeligheden nu fremvises bedre.

 

Som køber er det nemmere at forestille sig at bo i huset, hvis alt i og udenpå huset er flot og tiltalende.