Håndter dit firmas affald ordentligt og opnå fordele

Der er mange fordele for både dig og dit firma, hvis I prioriterer at håndtere jeres affald ordentligt. Først og fremmest er det godt for miljøet. Men nu tænker du måske: ”Hvorfor skal min virksomhed gå op i miljøet, det tjener vi ikke penge på”. Det er imidlertid ikke helt rigtigt. Måske er det ikke tal, I kan se lige nu og her, men der kan komme rigtig mange gode ting ud af blandt andet affaldshåndtering. Hvis I for eksempel er et firma, hvor I går op i CSR og kommunikerer til omverdenen, hvordan I gør noget godt for menneskerne i vores samfund, så er det en god ide at slutte cirklen og også være god ved samfundet, når det kommer til miljøet.

Få penge for dit affald

Alt efter hvilken type affald i producerer i virksomheden, kan det være, I kan få penge for jeres affald. Står I engang i mellem med noget metalskrot, I skal af med, kan det være, I kan få penge for det. Du behøver endda ikke nødvendigvis selv møde op med det, du vil have skrottet. Du kan få et firma til at komme forbi efter dit Jern og Metalskrot, og sørg i den forbindelse for at få højeste dagspris. – Læs mere er

Det gode helhedsindtryk og stolte medarbejdere

Når der rent faktisk kan være penge i affald, kan der også være penge i signalværdien. Det giver bedre CSR, og det giver bedre samvittighed for dig og dine medarbejdere, at I håndterer affaldet ordentligt og med øje for miljøet. Desuden vil det være et punkt, der kan være med til at gøre dine medarbejdere stolte og glade – og glade medarbejdere kan sjældent opgøres i penge. Desuden kan det give en signalværdi for din by, fordi I er med til at passe på det omkringliggende. Har I firmaadresse i for eksempel Horsens, kan I i jeres kommunikation stolt sige: ”Vi passer på Horsens”.