5 råd til hvordan du kvalitetssikrer tømrerarbejdet og tømrerfirmaet

Står du i en situation, hvor du har brug for et tømrerfirma til at renovere dit hus, bygge en carport eller andet tømrerarbejde, så er du i hvert fald langt fra den eneste, som er i tvivl om, hvordan du kvalitetssikrer tømrerarbejdet og tømrerfirmaet. Derfor har vi lavet en liste med fem gode råd til, hvordan du som kunde kan navigere i markedet af de mange tømrerfirmaer, og sikre dig en kvalitetsbevidst tømrer:

  1. Tømrerarbejdet skal være omfattet af BYGs garantiordning, hvilket betyder, at du som kunde altid vil være sikret, at arbejdet udføres i højeste kvalitet. Man kan sige, at det er branchens kvalitets- og garantistempel.
  2. Er firmaet medlem af Dansk Tækkemandslaug er det i høj grad et kvalitetsstempel, da arbejdet, som udføres af firmaet, bedømmes langt skrappere og hårdere end de regler og parameter, som er givet fra byggestyrelsen.
  3. Undersøg hvad andre kunder siger om de tømrerfirmaer, du overvejer at anvende. Der findes efterhånden en lang række online anmeldelsessider, hvor den mest kendte er Trustpilot. Dog findes der også en anmeldelsesportal specifikt for håndværkerbranchen, der hedder Anmeld Håndværker, som er sat i verden for at bekæmpe de dårlige håndværkere, som også er derude. Har virksomheden en Facebook side, så kan denne ofte også give en god fornemmelse af, hvad kunderne siger.
  4. Mund-til-mund anbefalinger vil til enhver tid også være et kvalitetsstempel, som kan være med til at gøre dit valg af tømrerfirma nemmere. Sørg dog altid for at sikre dig, at de også er gode til det tømrerarbejde du ønsker.

 

Tømrerarbejde af god kvalitet er grundlæggende for at få indfriet sine ønsker, og bor du i Vordingborg området og har brug for tømrerarbejde, der med garanti leverer det resultat du forventer, så klik på linket for at læse mere. Vælg en tømrer, der kan sit kram, og som gør en dyd ud af sit arbejde – så finder du den sande kvalitet.